Voor duurzame vacatures in Milieu, Energie en Klimaat

LEF Green is de expert voor specialisten in de duurzaamheid. Werkzoekenden en werkgevers die geloven in én bijdragen aan een groenere en schonere wereld.

Bekijk onze vacatures

Zit er iets voor jou tussen?

Onze vacatures

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures? Schrijf je direct in en ontvang onze vacatures in de duurzaamheid rechtstreeks in je mailbox. Gebruik onderstaande button.

Maak Job Search Agent

 

Waarom LEF Green?

Voor duurzame vacatures

Jij bent een specialist in één van de branches milieu, energie en klimaat en op zoek naar een nieuwe, duurzame uitdaging. Jij draagt graag bij aan een schonere en groenere wereld. Kijk hier bij welke werkgevers je dit kunt gaan doen.

Lees meer

Het vinden van specialisten

Jij bent werkgever of manager van een afdeling binnen een groot bedrijf en op zoek naar een specialist die jouw duurzame vacature gaat vervullen. Waarom is LEF Green voor jou de partij om dit aan over te laten?

Lees meer

Onze community

Wij hebben een groot netwerk aan specialisten en zien de waarde van kennis delen. Binnen onze community wordt kennis gedeeld en vind je vakgenoten die jou kunnen helpen met je duurzame vraagstuk. Weten hoe je hier onderdeel van kunt gaan uitmaken?

Lees meer

Wij zijn LEF Green

Duurzaamheid voorop

LEF Green is sinds 1 mei 2020 productpartner van Trees for All. Dit betekent dat wij per ingevulde vacature 5 bomen planten.  Zo dragen wij met onze dienstverlening bij aan een groenere wereld.