Geboren uit passie voor duurzaamheid en recruitment.

Vanuit onze passie, creatieve ervaring en ambitie zijn wij, Carlo van Doorn en Joris Verhoeven, afgelopen maand met een nieuw bedrijf gestart: LEF Green. Met LEF Green zijn wij de expert voor werkzoekenden en werkgevers die geloven in én bijdragen aan een groenere en schonere wereld. 

Met ruim 25 jaar ondernemende ervaring en een bovengemiddelde affiniteit voor duurzaamheid zijn wij ontstaan vanuit LEF Recruitment. Hierdoor hebben we, naast het recruitmentvak, veel ervaring met onder andere, employer branding, video converseren en on- en offline marketing en weten we als geen ander specialisten aan ons te binden voor jouw duurzame vacatures. 

Ondanks de bizarre tijd waarin we allemaal leven vinden we bedrijven bereid virtueel een kop koffie met ons te drinken. Wij benutten deze tijd om contacten te leggen met relaties zodat we ervaren wie zij als werkgever zijn. Tevens vergroten wij op deze manier onze kennis op het gebied van duurzaamheid. 

Ben jij ook een werkgever in de branche Milieu, Energie of Klimaat en werk jij met specialisten op het gebied van duurzaamheid? Dan komen we ook graag met jou in contact. Bel, mail of WhatsApp met één van ons en we plannen een virtuele afspraak in. Het hoeft slechts een half uurtje te duren.

Carlo van Doorn              Joris Verhoeven
carlo@lefgreen.nl            joris@lefgreen.nl
06 – 37 60 48 84              06 – 46 01 36 27

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close