Even samen bomen...

Sinds 1 maart ben ik (Joris Verhoeven), naast LEF Recruitment, samen met mijn collega en nu ook compagnon, Carlo van Doorn, LEF Green gestart. Carlo en ik werden, gedreven door ons ondernemerschap, getriggerd door een aantal relaties van LEF Recruitment en de, in onze ogen, duurzame vacatures die zij hadden. Wij merkten dat kandidaten die voor deze vacatures in aanmerking willen komen allemaal iets willen bijdragen aan een groenere en schonere wereld. Interessant te merken dat we met hen ook andere intakes en kennismakingsgesprekken hebben. Met hen wordt geboomd over duurzame onderwerpen en wat zij daarin kunnen en vooral willen betekenen. Allen op hun eigen manier zijn ze specialist.

Geïnspireerd door enerzijds onze relaties en anderzijds de kandidaten is LEF Green ontstaan. In deze bizarre tijd hebben werkgevers met een duurzaamheidsvraagstuk ook andere prioriteiten dan nieuwe specialisten aan hen te binden. Om er voor te zorgen dat we onze community kwalitatieve en waardevolle invulling geven zijn we op zoek naar specialisten die gewoon eens met ons over hun specialisme willen…. bomen. Niet face tot face, maar via het virtuele kanaal. Welke? Daar komen we samen wel uit.

Boom jij met ons mee?

Sluit je vast aan bij onze community https://www.linkedin.com/company/lefgreen en neem contact op via carlo@lefgreen.nl of 06-37604984 #LEFGreen #WijVerbinden

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close