Plus duurzaamste supermarkt

Al jaren op rij wordt Plus verkozen tot duurzaamste supermarkt van Nederland. Dit jaar is de zesde keer dat Plus met kop en schouders boven de andere uitsteekt. Het onderzoek naar de duurzaamste supermarkt van Nederland wordt jaarlijks onderzocht door GfK. In het onderzoek worden door 5000 consumenten de supermarkten beoordeeld op negen duurzame onderwerpen: gezondheid, klimaat, duurzame handel, klanten en maatschappij, lokale betrokkenheid, fairtrade, voedselverspilling, dierenwelzijn en medewerkers.

Eric Leebeek, commercieel directeur PLUS Retail meld aan de AD dat hij blij is met de erkenning. Het is de verdienste van de ondernemers en hun teams. ,,We hechten waarde aan de feedback van consumenten en gaan kijken waar we nog meer verbeteringen door kunnen voeren.” Het nog gezonder en duurzamer maken van het assortiment krijgt volgens Leebeek voorrang. ,,Dat geldt ook voor minder en duurzamer verpakken.” (Vogels, 2020)

Plus zit momenteel op een marktaandeel van 6,5%. Gezien de inspanningen op het gebied van duurzaamheid vinden wij dat het concern meer verdient. Plus heeft een duidelijke positionering met lekker eten en ze werken hard aan duurzaamheid. 

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close