Nieuws met LEF - Mei

Het is weer tijd voor onze maandelijkse update met LEF! Vorige week donderdag was het de dag van de aarde, een mooi moment om nog een stil te staan bij onze schitterende planeet. Wist je dat, deze dag al in 1970 in het leven geroepen was om extra aandacht te vragen voor de milieuproblemen wereldwijd. Om ons steentje bij te dragen plant LEF Green bij iedere succesvolle bemiddeling 5 bomen. Ondertussen staat de teller al op 18 succesvolle bemiddelingen én maar liefst 90 geplante bomen. Een prestatie waar we erg trots op zijn! Met deze nieuwsupdate hopen we onze positieve instelling en gemotiveerde toekomstblik met je te delen. Maak je klaar voor duurzame vacatures en team LEF! 

Vacatures - Remondis Smart Infra

De continuïteit van rioolsystemen dat is waar het om draait bij Remondis. Wil jij werken bij een echte duurzame innovatieve én internationale organisatie? En ga jij ervoor zorgen dat Nederland drogen voeten houdt? Fanatisch, we zoeken namelijk nog werkvoorbereiders in de plaatsen EindhovenDen Bosch, Groningen, Ermelo & Naaldwijk. Voor alle vacatures klik hier. Heb jij het LEF om een nieuwe uitdaging aan te gaan of wil je graag meer weten één van onze vacatures? Neem dan gerust contact op met Carlo of Noor.

Vacature - Junior Consultant Duurzaamheid/ Energietransitie

Je hebt je eerste werkervaring binnen de energietransitie op zak en je bent klaar voor de volgende stap. Je wilt nu écht impact gaan maken en jezelf door ontwikkelen tot specialist. Dat komt goed uit! Want tijdens het Talent Programma Energietransitie van Ormit word je uitgedaagd om recht in de spiegel te kijken en uit je comfortzone te stappen! Interesse in deze uitdaging? Je vindt de vacature hier

Vacature - Loodgieter/Installatiemonteur

Installatiebedrijf Lommers, een vooruitstrevend installatiebedrijf actief in de duurzaamheid, is sterk aan het groeien. Heb jij ervaring in de installatietechniek en verdiep je je graag in duurzame installatietechnieken?Mooi, dan ben jij misschien Loodgieter - Installatiemonteur die wij zoeken. Het gaat om een functie voor 32 tot 40 uur. Klik hier voor de vacature. Heb je nog niet de vacature gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk hier al onze vacatures.

In de spotlight

Werknemer - Demi ChristensenVandaag in de spotlight de nieuwste aanwinst van ons team: Demi Christensen. Haar achternaam heeft ze te danken aan haar opa, die vanuit Denemarken naar Nederland verhuisde. Demi is 27 jaar, woont in het centrum van Breda en versterkt het team van LEF als marketeer. Haar passie? Social media, natuurlijk! Niet alleen voor haar werk brengt Demi veel tijd online door, ook in haar vrije uren scrolt ze graag door the gram of Insta. Demi’s uitdaging voor LEF? Onze vind- en zichtbaarheid verbeteren! 

We komen graag met je in contact!

Contact met de kandidaten die ons volgen en zich bij ons melden vinden we belangrijk. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de juiste match. Om deze match te vinden is het belangrijk dat we elkaar goed kennen. Daarom zijn we benieuwd naar jou mening. Waar loop je tegenaan? Welke content vind je leerzaam? En wat kunnen wij delen zodat jij nog beter je doelen kan bereiken? We horen het graag! Stuur ons gerust een e-mail met je bevindingen. Meer LEF Green? Volg ons dan op LinkedIn en Facebook

Lees verder: 'Tips om korter te douchen',  'Groene tip - Demi' en 'Duurzaam de lente door' 

 

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close