Nieuws met LEF - Juni

Het is weer tijd voor nieuws met LEF! Deze week is de zomer echt van start gegaan en kunnen we heerlijk genieten van de zon. Ondertussen houden we je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen LEF Green. Het was je via onze socials vast opgevallen dat Mirjam sinds deze maand ons team versterkt én daarom stellen we haar in deze nieuwsbrief graag aan je voor. Dus maak je klaar voor meer over team LEF, updates en natuurlijk onze nieuwste vacatures. 

Vacatures Interface

Sinds vorige week is LEF Green een nieuw RPO-project bij Interface gestart. Interface is 's werelds grootste fabrikant van duurzame tapijttegels. Ze zijn zowel marktleider in design, innovatie én duurzaamheid.

De komende tijd gaat LEF Green exclusief de vacatures bij Interface oppakken. Een project waar we erg trots op zijn! Wil je meer weten over de vacatures bij Interface? Klik dan hier of neem dan contact op met Carlo.

Service Coördinator Solar

Onze relatie Kieszon realiseert door heel Nederland zonnestroomsystemen. Dit doen zij voor de zakelijke markt, woningcorporatie én voor huizenbezitters.

Behandel je graag inkomende vragen voor service opdrachten en stel je zo de planning van de field service engineers op? Beschik je daarnaast over een goede tot zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift? Dan is de functie van Service Coördinator Solar misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Je vindt de vacature hier.  

Projectmanager Duurzame Huisvestiging

Als Projectmanager realiseer je grote projecten en draag je met een unieke formule Risicodragend Projectmanagement ook écht de eindverantwoordelijkheid voor jouw project. Tijdens het proces ben je partner van de opdrachtgever, je haalt het optimale eruit én houdt daarbij rekening met het maximale gebruiksgenot en duurzaamheid. Durf jij deze baan met eindverantwoordelijkheid aan en wil je graag de leidende positie van HEVO verder uitbouwen? Klik dan hier én solliciteer direct! 

Meet the team

Deze week in de virtuele spotlights onze nieuwste aanwinst Mirjam! Zij is vanaf nu verantwoordelijk voor het generen van new business en het onderhouden van ons relatienetwerk. Met Mirjam halen we een ervaren kracht in huis, die ons team perfect weet te sturen op nieuwe opdrachten. Dat betekent voor jou ook iets positiefs: als wij voor meer relaties een match mogen vinden, kunnen we ook meer kandidaten aan een droombaan helpen. Mirjam gaat ook voor ons zusje LEF Recruitment aan de slag. Yes!

“Terug naar waar het voor mij allemaal begon (de recruitmentbranche). Nu ben ik werkzaam bij de leukste werving- en selectiebureaus van Nederland!” – Mirjam

Bekijk de aankondiging van onze nieuwe sterspeler hier. Mirjam toevoegen op LinkedIn? Dat kan via deze link.

Laat van je horen!

Contact met onze community vinden we heel belangrijk. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de duurzame match tussen specialist en bedrijf. Om deze match te vinden is het belangrijk dat we elkaar goed kennen. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. Waar loop je tegenaan? Welke content vind je leerzaam? En wat kunnen wij delen zodat jij nog beter je doelen kan bereiken? We horen het graag! Stuur ons gerust een e-mail met je bevindingen. Meer LEF Green? Volg ons dan op LinkedIn en Facebook. 

Lees verder: 'Nieuws met LEF - Mei', 'Tips om korter te douchen' en  'Groene tip - Demi' 

 

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close