Demi stelt zich voor

Hoi allemaal,

Ik zal me even voorstellen; mijn naam is Demi Christensen, 26 jaar en woon samen met mijn vriend in het centrum van Breda. Mijn achternaam heb ik te danken aan mijn Deense opa die jaren geleden naar Nederland verhuisde. Vanaf vandaag ga ik het LEF team versterken als marketeer, een baan waar ik erg veel zin in heb. Afgelopen maand ben ik geslaagd voor mijn Master New Media Design en na heel wat jaren studeren wordt het hoog tijd om mijn kennis te gaan toepassen in de praktijk. Ik heb een passie voor social media en breng in mijn vrije tijd dan ook heel wat uren online door. Daarnaast houd ik ook van een beetje gezelligheid en op z’n tijd een feestje, helaas is dit door de huidige situatie iets lastiger geworden. Ondanks dat staat er toch een nieuwe uitdaging klaar waarbij ik samen met LEF Green en LEF Recruitment

ga zorgen voor een nog betere vind- en zichtbaarheid. Ik kijk erg naar uit om aan de slag te gaan bij LEF! Hopelijk tot snel!

Demi

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close