Maak de switch naar een duurzame baan

Het thema ‘klimaat’ wordt steeds populairder, zeker binnen jongere generaties die werk zoeken dat niet alleen bijdraagt aan eigen hun geluk, maar ook aan een schonere wereld. De stap naar een duurzame baan lijkt soms groot, maar kan heel klein zijn. LEF Green helpt je om die overstap nóg kleiner te maken.

Een duurzame baan is niets anders dan een baan waarmee je actief bijdraagt aan het welzijn van klimaat, mens en dier. Je hoeft hierbij niet in deze branches gespecialiseerd te zijn; je kunt simpelweg jouw eigen expertise inzetten voor een bedrijf met een duurzame missie. LEF Green verbindt specialisten met bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Er zitten allerlei voordelen aan een duurzame baan. De sector groeit enorm hard en er zijn veel carrièremogelijkheden. Bovendien: als je toch al die uren in werk steekt, waarom zou je jezelf niet inzetten voor een schonere wereld voor de volgende generatie? 

Hoe ga je - letterlijk - te werk?

Maar hoe begin je dan? Waar moet je zoeken? En wat kan LEF Green voor jou betekenen in dit proces? Het kan zijn dat je een interessante vacature tegenkomt bij ons via Indeed, Monsterboard, LinkedIn of een andere vacaturesite. In onze vacature maken we direct duidelijk wat er van jou gevraagd wordt en wat je mag verwachten na een reactie. Reageer je? Dan komen wij binnen 24 uur terug op jouw sollicitatie. We houden immers van doorpakken! Natuurlijk mag je ook direct met ons contact opnemen als je interesse hebt in een duurzame baan.

Onze ludieke werkwijze

Samen gaan we in gesprek om in te zoomen op jouw kwaliteiten, maar belangrijker nog: op jouw ambities en dromen. Jouw verleden mag immers geen kooi zijn voor de toekomst. Na het intakegesprek en een verdiepende kennismaking stellen wij een curriculum future op - onze variant van het curriculum vitae, waarin we jouw wensen, ambities en dromen voor de toekomst uitlichten. Omdat wij over het grootste netwerk van duurzame specialisten in Nederland beschikken, kunnen wij jou vervolgens koppelen aan duurzame werkgevers waar jij zelf misschien niet eens aan hebt gedacht.

Wij geloven dat een duurzame match tussen jou en een potentiële werkgever alleen tot stand komt vanuit oprechte betrokkenheid. Daarom kun je van ons persoonlijke dienstverlening verwachten. We snappen dat je niet weet waar je moet beginnen en dat de zoektocht naar een nieuwe baan vermoeiend kan zijn. Met behulp van jouw curriculum future kunnen wij veel beter passende matches maken die oprecht potentie hebben. En alles binnen de branche duurzaamheid. Wij helpen je graag om die overstap te maken. Samen met LEF naar een duurzamere toekomst! Bekijk nu onze vacatures om alvast te proeven van de mogelijkheden. Staat er nu niets tussen, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Carlo van Doorn - LEF GreenOver Carlo

Carlo is de mede-eigenaar van LEF Green. Als Expert Recruitment & Duurzaamheid is hij persoonlijk betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen relaties en de kandidaten. Dit in de dynamische duurzaamheidsmarkt. 

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close