Groene tip - Demi

Het was je waarschijnlijk wel opgevallen dat we graag tips & tricks delen om duurzamer te leven. Maar hoe groen zijn we zelf eigenlijk? In onze nieuwste rubriek delen we iedere maand tips en ideeën over hoe we zelf bijdragen aan een groenere wereld. We trappen af met Demi.

Met haar keukenemmer fermenteer ze haar eigen keukenafval. Ideaal als je wat kleiner woont. Door het fermentatieproces ontstaat er waardevol organisch materiaal én door de toegevoegde effectieve micro-organismen gaat het afval niet stinken. Na een aantal dagen kun je het sap wat ontstaat tijdens het fermentatieproces opvangen, vermengen met water en aan je planten geven. Leuk om zo een steentje bij te dragen aan een groenere wereld!

Wil je ook zo'n groene keukenemmer? Je vind hem hier

Lees verder: 'Duurzaam de lente door',  'Ga voor LED' en 'Effectief besparen op je HR-ketel' 

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close