Adviseur Klimaatadaptatie en Waterbeheer

Duurzame vacature | Rotterdam | Trinomics | Fulltime | WO | Senior | Advies | Klimaatadaptatie | Waterbeheer | Duurzaamheid 
Rotterdam
32-40 uur
Trinomics
Nieuw

#WijVerbinden bij Trinomics

"Het is besmettelijk om te werken in een team dat zo oprecht geïnteresseerd is in de uitdagingen op het gebied van energie, klimaat en omgeving."

Bij Trinomics kom je terecht in een professionele en internationale omgeving. Hier werken open-minded en gemotiveerde collega's aan duurzame oplossingen. Vanwege de succesvolle groei van de beleidsadviesdiensten binnen Nederland en Europa zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team. Ze zoeken een ervaren adviseur met relevante expertise op het vlak van klimaatadaptatie en/of waterbeheer. Lijkt het jou tof om bij een specialist en één van de Europese koplopers in dit vakgebied te werken? Ben jij een echte aanpakker en voel jij je daarnaast thuis in een informele sfeer? Dan is werken bij Trionomics echt iets voor jou, lees snel verder!

Dit zijn jouw taken als Adviseur Klimaatadaptatie en Waterbeheer

Als Adviseur Klimaatadaptatie en Waterbeheer krijg je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je krijgt vrijheid om het projectportfolio van Trinomics uit te breiden;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de business development op de Nederlandse markt;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van opdrachten op de Nederlandse en Europese markt en onderhoudt een goed netwerk van contacten met relevante partijen en belanghebbenden in Nederland (d.w.z. ministeries, onderzoeks- en kennisinstellingen).

Dit is wie jij bent

Als Adviseur Klimaatadaptatie en Waterbeheer dien je grondige kennis te hebben over de maatschappelijke opgaven omtrent deze onderwerpen in Europa en in Nederland in het bijzonder. Je hebt sterke economische vaardigheden en analytisch vermogen, oog voor detail, de bereidheid om die extra stap te zetten indien nodig, de wil om te werken binnen multidisciplinaire projectteams en je kunt deze leiden. Tot slot spreek je vloeiend Engels, dit is namelijk de voertaal binnen het bedrijf.

Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde master in milieuwetenschappen, duurzame ontwikkeling, economie of een gerelateerde discipline;
 • minimaal 6 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving (d.w.z. consultancy, denktank of andere (beleids-) onderzoeksorganisatie), met aantoonbare ervaring in het coördineren van (project-)teams;
 • aantoonbare expertise op het gebied van klimaatadaptatie en/of waterbeheer door eerdere werkervaring of opdrachten..

Dit biedt onze relatie jou als Adviseur Klimaatadaptatie en Waterbeheer

 • Een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 28 vakantiedagen per jaar, uitgebreide pensioenopbouw, NS trajectkaart);
 • Aanvankelijk een contract voor één (1) jaar met de mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract afhankelijk van goede prestaties (evaluatie na 6 maanden);
 • Flexibele werktijden, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en omstandigheden van de kandidaat;
 • Aangename (en informele) werkomgeving, met jonge, toegewijde en gemotiveerde collega's.

Dit is waar onze relatie voor staat

Trinomics ondersteunt de transitie naar een koolstofarme, groene en klimaatbestendige samenleving door advies te verstrekken over deze onderwerpen. Dit doen zij door toegepast economisch onderzoek te vertalen naar beleidsadvies en trainingen, die zij ook geven. Zij werken binnen verschillende domeinen op het gebied van milieu, energie en klimaatverandering. De klanten van Trinomics variëren van nationale overheden en ministeries binnen en buiten Europa tot Europese instellingen en andere internationale klanten zoals multi- en bilaterale donoren en internationale financiële instellingen. Trinomics beschikt reeds over een breed portfolio aan projecten die gerelateerd zijn aan klimaatadaptatie en waterbeheer, waaronder: ‘De ex-ante impact assessment van de Europese Klimaatadaptatie Strategie 2030’ (DG Klimaat), ‘De evaluatie van de Europese Klimaatadaptatie Strategie 2020’ (DG Klimaat) en ‘De evaluatie van de Europese kaderrichtlijn water (Water Framework Directive).

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Carlo via 06 37604984 of carlo@lefgreen.nl. Carlo komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Adviseur Klimaatadaptatie en Waterbeheer

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close