Business Analist

€ 3000 - € 4200 | Solar | Beheer
Rosmalen
32-40 uur
Nieuw

Werken bij Everday

"Hier leren we door het te doen." Aldus Frederik, Operationeel manager.

Werken bij Everday betekent werken in een omgeving waar je vrijheid en ruimte krijgt om jezelf binnen jouw functie te kunnen ontwikkelen. Je krijgt een duidelijke koers, maar hoe je er komt dàt is aan jou! Één ding is zeker, bij Everday doe je het samen. Vanuit langdurige relaties, met zowel werknemers als opdrachtgevers, werken ze dagelijks aan het duurzame beheer van de energietransitie met een gemeenschappelijk doel voor ogen: een optimaal duurzaam rendement van grootschalige zonnestroomsystemen. Je komt terecht in een team van ongeveer 7 collega's die allemaal eigen verantwoordelijkheid hebben en nemen. De groei van de business unit staat ten alle tijden centraal en daarom zijn je collega's altijd bereid om te helpen!

Voordat je solliciteert benieuwd of Everday jouw nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel Roanne 06 - 83661617 en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon bij Everday!

Jouw baan als Business Analist

Als Business Analist hou jij je voornamelijk bezig met analyseren, organiseren en rapporteren. De rol is gericht op continue verbetering. Door de groei van de organisatie is er behoefte aan structuur en daar kom jij in beeld. Concreet horen de volgende taken bij de rol:

 • Projecten bedenken, opzetten en uitvoering met betrekking tot interne processen;
 • Product owner van data gedreven producten/diensten;
 • Je signaleert knelpunten en onderneemt daar actie op.

Jouw profiel en ambitie

Je past binnen deze rol bij Everday als je resultaatgericht en communicatief vaardig bent. Je bent goed in organiseren en bent een echte teamplayer, maar je houdt ervan om je eigen verantwoordelijkheden te hebben. Jij denkt in oplossingen, bent initiatiefrijk en zelfverzekerd. Het is jouw ambitie om te groeien in de rol en mee te groeien met het bedrijf. Daarnaast heb je:

 • aantoonbare affiniteit met proces- en kwaliteitsmanagement;
 • bij voorkeur ervaring met projectmatig werken;
 • interesse in de duurzame wereld.

Dit biedt onze relatie jou als Business Analist

 • Een marktconform salaris tussen de € 3000 en € 4200 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een bonusregeling van maximaal twee bruto maandsalarissen per jaar;
 • Een individueel keuzebudget van 8,33% van je bruto jaarsalaris om extra vakantiedagen of extra salaris voor te krijgen;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week;
 • Uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een speciaal personeelstarief op de duurzame stroom en bosgecompenseerd gas;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, o.a. met trainingen uit eigen leerplatform Greenhouse.

Dit doet Everday

Everday is een business unit van de Greenchoice Groep. Everday komt voort uit ruim 13 jaar ervaring. Dertien jaar waarin er ruim 300 installaties – samen goed voor meer dan 1 miljoen panelen met een vermogen van 400MWp – ontwikkeld, gebouwd en in beheer genomen zijn. Dit voor eigen rekening en risico én voor partners. Uit de ervaring op het gebied van onderhoud en (technisch) Solar Asset Management is de ambitie geboren om ook zonnestroomsystemen in de B2B-markt gerealiseerd door derden in beheer te nemen en daardoor optimaal te laten renderen.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Roanne via 06 83661617 of roanne@lefgreen.nl. Roanne komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Business Analist

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close