Consultant Digitalisering

€ 3000 - € 5000 | Consultancy | Digitalisering
Maarssen
32-40 uur
MvR & Partners

Werken bij MvR Consulting

Leren, ontwikkelen en samenwerken met plezier, is het credo van MvR Consulting.

MvR krijg je vrijheid om je eigen werk in te delen. Openheid en klantgerichtheid staan hierin ten alle tijden centraal. Daarnaast vind je het prettig om zelfstandig aan de slag te gaan en je bent flexibel om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Door veel samen te werken combineert MvR vakinhoudelijke kennis met digitale instrumenten om zo tot een werkende oplossing te komen voor hun klanten. Je hebt bij MvR Consulting niet alleen toegang tot jouw eigen kennis en ervaring, maar ook die van jouw collega's!

Voordat je solliciteert benieuwd of MvR Consulting jouw nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel Roanne 06 - 83661617 en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon bij MvR Consulting!

Jouw baan als Consultant Digitalisering

In deze functie werk je bij de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's. Je levert een belangrijke bijdrage aan duurzame ontwikkeling en de Digitale Transformatie. Voorbeelden van opdrachten waarbij je betrokken wordt zijn:

 • onderzoek doen naar de digivaardigheid van een afdeling of organisatie;
 • ontwikkelen van een visie, strategie of plan voor een data gedreven organisatie;
 • het trainen van medewerkers op het gebied van data- of digitale vaardigheden;

Jouw profiel en ambitie

Jij past binnen MvR Consulting als je assertief, gedreven en klantgericht bent. Je bent enthousiast over digitalisering en weet anderen daarin mee te nemen. Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Ervaring binnen het zaakgericht werken, informatievoorziening en/of digitalisering bij de overheid;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Inzicht in hoe projecten werken en wat de impact hiervan is op medewerkers. Je helpt, begeleidt en adviseert hen;

Heb jij nog niet de ervaring, maar herken jij jezelf in de persoonlijke omschrijving en heb je wel ervaring met digitalisering of overheidsinstanties? Dan ga ik het gesprek graag aan!

Dit biedt onze relatie jou als Consultant Duurzaamheid

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen;
 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling;
 • Diversiteit in opdrachten waardoor je snel kan leren en groeien;
 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en (online) trainingen. Ze hebben daarnaast ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder met externe begeleiding;
 • Toegang tot 'Jong MvR', waarbij veel sociale activiteiten worden georganiseerd.

Dit doet MvR Consulting

Met MvR Consulting richten ze zich op het begeleiden van overheidsinstanties, zoals gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten, bij hun digitale verandertrajecten. Daarbij maken ze gebruik van nieuwe werk- en leervormen en onze kennis op het gebied van de Fysieke Leefomgeving, Digitale Transformatie en Intelligent Process Automation (IPA). Je wordt onderdeel van het team Digitale Transformatie bij MvR Consulting. Een team van 8 adviseurs die inhoudelijk en persoonlijk voor je klaar staan.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Roanne via 06 83661617 of roanne@lefgreen.nl. Roanne komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Consultant Digitalisering

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close