Internationaal Backoffice Medewerker

€ 2800 - € 3400 | Energietransitie | Internationaal
Rosmalen
32-40 uur
PVO International
Nieuw

Werken bij PVO International

''Werken bij PVO staat voor een hoop dynamiek en verantwoordelijkheid. Je bent echt een ondernemer binnen een onderneming, samen maken we het bedrijf succesvol!'' Aldus Sharon - HR Adviseur.

PVO International is een ambitieuze scale-up en groeit hard. Ze zijn momenteel in 15 landen actief én dit is nog maar het begin. Jouw toekomstige collega's zijn trots op het feit dat ze bij PVO International mogen werken! Termen als dynamisch, innovatief, professionaliteit, kennis en ondernemerschap beschrijven deze organisatie het best. Dit alles met een persoonlijke benadering. Je komt terecht in een leuke werkomgeving met fijne energieke collega’s, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan.

Voordat je solliciteert benieuwd of PVO jouw nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel Roanne 06 - 83661617 en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon bij PVO!

Jouw baan als Internationaal Backoffice Medewerker

In deze functie zorg je er, op zelfstandige wijze, voor dat het sales- en orderverwerkingsproces efficiënt en goed verloopt. Concreet houd jij je bezig met de volgende taken:

 • Dagelijkse verwerking van offerteaanvragen en verkooporders;

 • Inplannen van externe leveringen/ transporten en het verzorgen van de facturatie;

 • Het bewaken van projecten van toegewezen klanten;

 • Contacten onderhouden met vervoerders en internationale klanten;

 • Het beheren van alle internationale accounts.

Jouw profiel en ambitie

Je past binnen deze rol bij PVO als je zelfstandig aan het werk kan en oplossingsgericht bent. Je werkt nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren. Je bent communicatief vaardig en krijgt energie van klantcontact. Daarnaast heb je:

 • een goede beheersing van de Duits en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;

 • ervaring met ERP systemen (met Exact als voorkeur);

 • ervaring, bij voorkeur binnen een backoffice- of exportafdeling.

Dit biedt onze relatie jou als Internationaal Backoffice Medewerker

 • een salaris oplopend tot €3400 bruto per maand;

 • de kans om binnen een snelgroeiende MKB organisatie veel invloed te hebben en verantwoordelijkheid te pakken;

 • een goede pensioenregeling;

 • 27 vakantiedagen op jaarbasis;

 • een laptop van de zaak;

 • de mogelijkheid om fiscaal vriendelijk een fiets te leasen;

 • bedrijfsmassages, gezamenlijke lunches en teambuildingsactiviteiten.

Dit doet PVO International

PVO International is een ambitieuze Europese handels- en distributie partner dat hoogwaardige zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadpalen en montagematerialen levert aan grote Engineering, Procurement en Construction (EPC) bedrijven en solar ontwikkelaars. Met het ambitieuze team werken ze vol passie aan uitdagende doelstellingen. Door het delen van kennis en het inzetten van hun professionaliteit, ondernemerschap en persoonlijke touch dragen ze als team bij aan een verlaging van de CO2 uitstoot om een betere wereld te realiseren voor de volgende generaties. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Roanne via 06 83661617 of roanne@lefgreen.nl. Roanne komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Internationaal Backoffice Medewerker

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close