Junior Consultant Brainport

€ 2500 - € 3000 | Traineeship | Brainport
Eindhoven
32-40 uur
Ormit
Nieuw

Werken bij Ormit Talent

Starten aan de top, in de slimste vierkante kilometers van Europa!

Werken bij Ormit Talent betekent dat jij klaar bent om het beste uit jezelf te halen. Je wordt omringd door ambitieuze young professionals, je bent bezig met toffe projecten én met jouw ontwikkeling. Bij Ormit Talent vorm je een hechte groep met mede trainees en maak je hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.

Ligt jouw hart bij techniek en zie jij jezelf bij het ecosysteem van Nederland waar technologie en innovatie centraal staan? Je werkt vanaf de High Tech Campus (HTC), de meest duurzame campus van Europa. Een fantastische plek om impact te maken! Dit is jouw kans!

Voordat je solliciteert benieuwd of Ormit Talent jouw nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel Roanne 06 - 83661617 en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon bij Ormit Talent!

Jouw baan als Junior Consultant Brainport

In dit traineeship ga je aan de slag bij toporganisaties in de Brainport regio! Je krijgt een kijkje in de keukens van deze organisatie, daardoor kun je in de volle breedte ontdekken welke bedrijven, technologieën en innovaties er zijn. Je komt in aanraking met uiteenlopende projecten, projecten die er echt toe doen. Concreet houd je je bezig met het volgende:

 • Uitvoeren van projecten bij verschillende organisaties;
 • Focus op jouw leiderschap en ontwikkeling;
 • (Mogelijkheid tot) specialisatie: change, duurzaamheid, productmanagement en data.

Jouw profiel en ambitie

Je past binnen dit Traineeship als je lef hebt, jezelf wil blijven ontwikkelen en de waarde van mensen ziet binnen een organisatie. Je leert graag en staat open voor feedback, je maakt makkelijk contact en krijgt mensen mee in jouw enthousiasme. Je hebt leiderschapsambitie en ziet jezelf als verbinder tussen tech en business. Daarnaast heb je...

 • een afgeronde academische technische masteropleiding (MSc) en een sterke affiniteit met techniek;
 • maximaal 3 jaar werkervaring;
 • een beschikbaarheid van 40 uur per week voor de komende twee jaar.

Dit biedt onze relatie jou als Junior Consultant Brainport

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld etc.;
 • Een state-of-the-art 2 jarig ontwikkelprogramma t.w.v. € 45.000,-;
 • Jouw eigen Ormit Talent coach;
 • Optie tot een derde jaar voor nóg meer persoonlijke verdieping;
 • Een enorm netwerk van mede trainees en klanten.

Dit doet Ormit Talent

Bij Ormit Talent zijn ze ambitieus, ze willen het verschil maken. Meer impact maken op de maatschappij en de wereld mooier maken. Dat is wat ze willen. Het is een droom die ze bij alles wat ze doen najagen.

Ze realiseren deze droom door gebruik te maken van de kracht en het talent van de volgende generatie. Deze ‘new kids on the block’ zijn jong, gedreven, enthousiast om dingen te veranderen en vastbesloten om te beschermen wat hen dierbaar is. Ormit Talent helpt ze om impact te maken in de organisaties waar ze werken en de wereld waarin ze leven.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Roanne via 06 83661617 of roanne@lefgreen.nl. Roanne komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Junior Consultant Brainport

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close