Junior Projectmanager

€ 3000 - 3500 |  Startersbaan | Projectmanagement

Nijmegen
32-40 uur
Nieuw

Werken bij onze relatie

"Bij ons is er aandacht voor jou en jouw ideeën", aldus Robin, Operationeel Manager Nederland.

Bij onze relatie werken experts met passie voor duurzaamheid en een drive om bij te dragen aan een betere wereld voor de next generation! Niet alleen vóór de next generation, maar ook met de next generation. En daar kom jij in beeld want dit is jouw eerste stap richting projectmanagement! Je komt terecht in een hecht team met het groene hart op de juiste plek en een duurzame inspirerende werkomgeving waar inhoud en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede werksfeer is ontzettend belangrijk en dat zie je bijvoorbeeld terug in de events die regelmatig plaatsvinden, zoals een familiedag. De afdeling Energy consultancy zoekt uitbreiding, een collega die zich wil gaan specialiseren in het begeleiden van de realisatie van (complexe) renewable energy projecten, zoals zonneparken, energie opslag en slimme laad systemen.

Onze relatie een onafhankelijke strategische verduurzamingspartner en specialist in technische en organisatorische CO2 besparings-trajecten met internationale groeipotentie.

Voordat je solliciteert benieuwd of onze relatie jouw nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel Roanne 06 - 83661617 en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon!

Jouw baan als Junior Projectmanager

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de realisatie van hernieuwbare energiesystemen bij klanten. Je helpt met advies en het vastleggen van belangrijke zaken in deze projecten en zal regelmatig buiten de deur werken. Je hebt veel contact met externe partijen zoals netbeheerders, energieleveranciers, gemeenten, meetbedrijven en verzekeraars. Je zorgt hierbij voor een soepele technische en planmatige afstemming. Je krijgt in deze rol de ruimte om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Hoe jouw toekomst eruit ziet, dat bepaal je zelf! Concreet ben je bezig met de volgende taken:

 • Je voert haalbaarheidsstudies, ontwerpcontroles en opbrengstberekeningen uit;
 • Je zorgt voor een soepel verloop van de contacten met stakeholders;
 • Je maakt businesscases en licht deze toe aan klanten;
 • Je inspecteert PV-systemen en opslagsystemen tijdens en na de bouw;
 • Je denkt mee in het continue verbeteren van de procedures en dienstverlening.

Jouw profiel en ambitie

Je past binnen deze rol bij onze relatie als je nauwkeurig bent, zaken goed kan vastleggen en analytisch bent. Je bent proactief, vindingrijk, oplossingsgericht en vindt het belangrijk dat dingen kloppen! Je vindt het leuk om samen te werken en om een adviserende rol te bekleden. Je kunt goed schakelen, bent stressbestendig en wordt graag uitgedaagd.

Daarnaast beschik je over:

 • een HBO of WO diploma, bij voorkeur in een technische richting (Elektrotechniek, Sustainable Energy Technology, Werktuigbouwkunde, Energietechniek etc.);
 • een vloeiende beheersing de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift;
 • relevante ervaring in hernieuwbare energieprojecten, is een pre.

Dit biedt onze relatie jou

 • Een salaris vanaf € 3.000,-, afhankelijk van wat je meeneemt aan kennis en ervaring;
 • Auto van de zaak, elektrisch natuurlijk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een goede werk-privé balans;
 • Persoonlijke ontwikkelingstrajecten en focus op zelfontplooiing.

Dit doet onze relatie

Deze organisatie is een professionele partner voor bedrijven in hun duurzaamheidstransitie. Hun dienstverlening bestaat uit diverse sustainability vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, communicatie, technisch asset management en innovatie. Er bestaat geen one-size-fits-all oplossing; de oplossing voor het ene bedrijf blijkt voor het andere bedrijf onmogelijk. Daarom zoeken de experts advies en begeleiding op maat om de meest efficiënte manier om de grootste impact te kunnen creëren.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Roanne via 06 83661617 of roanne@lefgreen.nl. Roanne komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Junior Projectmanager

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close