Monteur

€ 2500 - € 3750 | Water | Pompen & Gemalen
Den Bosch
32-40 uur
REMONDIS
Nieuw

Werken bij REMONDIS Smart Infra

Als monteur ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van montage- en renovatiewerkzaamheden aan (riool)gemalen en pompinstallaties. het werk is uitdagend en je zorgt ervoor dat Nederland droge voeten houdt.

REMONDIS is een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Smart Infra B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen.

Jouw baan als Monteur

Als monteur ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van montage- en renovatiewerkzaamheden aan (riool)gemalen en pompinstallaties. Je krijgt o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Het installeren en inregelen van elektro(mechanische) onderdelen van pompinstallaties en gemalen;
 • Het in bedrijf stellen van installaties en het demonteren en opnieuw installeren van installaties, kabels en leidingen;
 • Het monteren van pompen in een pomp put en montage van leidingwerk en appendages.

De werkzaamheden worden vaak samen met een collega-monteur met een moderne montage bus uitgevoerd. Bij REMONDIS Smart Infra werken Monteurs met een werktuigbouwkundige achtergrond en een elektrotechnische achtergrond, en samen zorgen ze dat projecten op de juiste manier worden opgeleverd.

Jouw profiel en ambitie

Je bent een enthousiast en hebt de ambitie om bij te dragen aan de watervoorziening van de toekomst. Je krijgt energie van mooie installaties en werkt graag buiten. Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde technische opleiding;
 • Een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit;
 • Beheersing van de Nederlandse taal.

Dit biedt onze relatie jou als Monteur

 • Contract direct in loondienst met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een volledig ingerichte moderne bedrijfsbus;
 • 40 vakantie-/ADV dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn.

Dit doet REMONDIS Smart Infra

REMONDIS Smart Infra B.V. gevestigd in ‘s-Hertogenbosch is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Carlo via 06 37604984 of carlo@lefgreen.nl. Carlo komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Monteur

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close