Office Manager

€ 2500 - € 3500 | Office Manager | High Tech 
Geldrop
32-40 uur

#Werken bij ....

''Wij zijn in 2019 gestart als innovatieve hightech producent van machines voor metingen van oppervlaktedeeltjes op microschaal. Het gaat goed en de jaaromzet laat een stijgende lijn zien. '' Aldus de CEO

De exacte invulling van deze job hangt af van wat jij naar je toe trekt en waar jouw affiniteiten liggen. Je komt terecht in een informele organisatie en een klein team. De lijnen zijn kort en er is een open directe cultuur.

Je pakt aan wat er aan werk ligt, dan kan heel variërend zijn. Je bent ondersteunend bij het orderproces, facturatie en contractmanagement. Dit betekent dat je verschillende in- en externe contacten hebt. Je wordt gevraagd om hulp te bieden bij het interne salesproces, maar ook op de afdeling inkoop en logistiek waarbij je moet denken aan het versturen van machineonderdelen waarbij douaneformaliteiten van toepassing zijn. Je krijgt ook vragen van klanten, dat kan van alles zijn, maar affiniteit met techniek is daarin wel een pré.

Enthousiast geworden en wil jij graag samenwerken met een team collega's die werken aan nieuwe hightech innovaties? Lees dan snel verder!

Voordat je solliciteert benieuwd wie je nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel of app Carlo, 06 37604984, en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon!

Jouw baan als Allround Backoffice Medewerker

Afhankelijk van wat bij je past en wat je graag wil leren zul je deze baan steeds meer naar je hand kunnen zetten. In hoofdlijnen zijn dit de belangrijkste taken;

 • Orderadministratie, facturatie en ondersteuning bieden aan de afdeling inkoop;
 • Logistieke zaken, zoals het regelen van vervoer en bijbehorende douaneformaliteiten;
 • Je hebt contact met klanten over technische vragen, het maken van afspraken of bijvoorbeeld achterstallige betalingen;
 • Je checkt uitgaande correspondentie en naar mate je meer ervaring hebt stel je zelf contracten en offertes op;
 • Je regelt allerlei zaken die op kantoor moeten gebeuren.

Jouw profiel en ambitie

Het is jouw ambitie om zaken goed te regelen. Je bent een bezige bij, die werk ziet liggen en het graag druk heeft. Daarnaast ben je secuur en heb je oog voor detail. Daarnaast beschik jij over:

 • Allround administratieve werkervaring en ben je een organisatietalent;
 • Kun je op alle niveaus communiceren en ben je sociaal ingesteld;
 • Heb je interesse in een organisatie waar snelheid in zit.

Dit biedt onze opdrachtgever jou

 • Een goed salaris tussen de € 2500 tot € 3200 bruto per maand;
 • Een jaarlijkse winstuitkering;
 • Stock appreciation rights;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Persoonlijk budget.

Dit doet onze relatie

De High Tech machines die hier worden ontwikkeld en geproduceerd, meten en testen de reinheid in microtechnologische producten zodat er tijdig kan worden ingegrepen bij vervuiling. In de hightech productie een zeer belangrijk aspect. Hierdoor kunnen proceskwaliteitsingenieurs meer betrouwbare beslissingen nemen over reinheidsprocessen ter verbetering van consistente kwaliteit en apparatuur prestaties.

Ze staan voor kwaliteit en willen ''goed werk leveren''. Samenwerken staat hoog in het vaandel, samenwerken aan het beste resultaat en een tevreden klant. Successen behaal je immers samen en worden dan ook gezamenlijk gevierd.

Het team bestaat uit betrokken collega's met een groot hart voor hightech, en een product waarvoor secuur en zorgvuldig werken noodzakelijk is. Deze club met multidisciplinaire professionals hebben een bewezen product met goede (inter)nationale referenties gebouwd... klaar om de wereld te veroveren.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Carlo via 06 37604984 of carlo@lefgreen.nl. Carlo komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Office Manager

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close