Projectmanager EV Laadnetwerk

Duurzame vacature | Amersfoort | ParknCharge | Energietransitie | Fulltime | 40 uur | Hbo | Laadpalen

Amersfoort
32-40 uur
PARKnCHARGE
Nieuw

#WijVerbinden bij PARKnCHARGE

Ben jij organisatorisch sterk, technisch onderlegd en wil jij ervoor zorgen dat straks elke elektrische rijder zonder zorgen kan laden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je bij PARKnCHARGE werkt heb je dagelijks impact op de verduurzaming van mobiliteit. PARKnCHARGE heeft de ambitie om de speler te worden op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische auto’s in Noord- West Europa.

Dit zijn jouw taken als Projectmanager EV Laadnetwerk

 • Je beheert het laadnetwerk en zorgt ervoor dat de laadpalen optimaal beschikbaar zijn voor elektrische rijders. Hiervoor stuur je aannemers op een resultaatgerichte manier aan, bewaak je de voortgang en stuur je snel bij indien nodig;
 • Je bent continu bezig om de prestaties van het laadnetwerk te verbeteren, hiervoor gebruik je onder andere data-analyse;
 • Je zorgt ervoor dat de laadpalen altijd voldoen aan de laatste eisen qua technologie, firmware, veiligheid en gebruiksgemak. Je signaleert marktontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer en anticipeert hierop zodat de laadinfrastructuur state-of-the-art blijft;
 • Je geeft technisch advies bij sales trajecten zodat je collega’s een toekomstbestendige laadoplossing kunnen aanbieden die past binnen de technische installatie van de klant;
 • Je zorgt dat nieuwe laadpalen gerealiseerd worden in samenwerking met aannemers en je hebt hierin een coördinerende verantwoordelijkheid, maar wacht niet af. Je zorgt ervoor dat de laadpalen zo snel mogelijk operationeel zijn.

Dit is wie jij bent

Jij hebt….

 • minimaal een hbo werk- en denkniveau en minstens 2 jaar ervaring met elektrisch vervoer, elektro- of installatietechniek of asset management;
 • het niet in je om af te wachten, je bent zelf startend en kan uitstekend zelfstandig werken;
 • goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit biedt onze relatie jou als Projectmanager EV Laadnetwerk

 • Salaris € 3.000 – € 4.000 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • Een contract in loondienst;
 • Een budget om je thuiswerkplek in te richten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: 30 vakantiedagen per jaar en premievrij pensioen bij Brand New Day;
 • Vooruitstrevend mobiliteitspakket: een OV kaart en Amber abonnement voor zakelijke reizen;
 • Je werk inrichten afhankelijk van je locatie; zo kan je werk en privé goed in balans houden;
 • Werken bij een vooruitstrevend bedrijf waar je bijdraagt aan de groei ambities met ruimte voor eigen initiatief.

Dit is waar onze relatie voor staat

PARKnCHARGE draagt bij aan duurzame mobiliteit in Nederland door laadpleinen voor elektrische voertuigen te realiseren, beheren en onderhouden. Ze zijn een scale-up, een jong en dynamisch bedrijf dat snel groeit. Dit doen ze als grootste onafhankelijke en 100% duurzame laadpalenexploitant van Nederland. Eind dit jaar hebben ze ruim 5.000 laadpunten in exploitatie in de openbare ruimte en bij bedrijven.

Het aantal laadpalen dat ze jaarlijks nieuw realiseren en beheren is hard gegroeid de afgelopen jaren, maar ze zien dit pas als een begin. Ze gaan nog verder opschalen in nieuw te realiseren laadpalen en zetten de stap over de grens om ook in het buitenland de transitie naar elektrisch vervoer te faciliteren door laadpalen te realiseren en beheren. Ook het team groeit daarin natuurlijk. Het team van PARKnCHARGE bestaat momenteel uit 5 vaste collega’s en hebben de ambitie om te groeien tot 13 collega’s in 2022.

PARKnCHARGE is een vooruitstrevende organisatie, met een platte organisatiestructuur waarin het team zelf organiserend en verantwoordelijk is voor het behalen van resultaten en oplossen van problemen. Hiervoor gebruiken ze de Scrum principes. Ze zijn overtuigd van operational excellence als cruciale fundatie voor de snelle groei en zoeken continu naar verbetermogelijkheden om meer klantwaarde te leveren met zo min mogelijk inspanning. Dit doen ze door het proces steeds efficiënter in te richten, maar ook door slim gebruik te maken van data en tooling. Met focus op de core business dragen ze dagelijkse bij aan een duurzame leefomgeving en dit doorleven ze ook in de manier waarop ze werken. Ze werken remote, dus 100% locatie onafhankelijk. Daarin vinden ze het belangrijk om nauw met elkaar in verbinding te blijven, dit doen we digitaal maar ook met individuele- en team ontmoetingen op verschillende locaties.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Carlo via 06 37604984 of carlo@lefgreen.nl. Carlo komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Projectmanager EV Laadnetwerk

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close