Projectmanager Zon

Vanaf € 5000 | Solar | Projectmanagement
Rijen
32-40 uur
Vrijopnaam

Werken bij Vrijopnaam

"Iedereen in Nederland de mogelijkheid bieden om zelf zonnestroom op te wekken, dat is wat we willen". Aldus Bas Wijnen, directeur/eigenaar van Vrijopnaam. "Zo draagt iedereen bij aan een duurzaam Nederland" .

Als je bij Vrijopnaam binnenkomt ervaar je direct de open, relaxte en informele sfeer. Werken bij Vrijopnaam betekent dat je betrokken wordt bij alles wat er gaande is. Dat geeft een bepaalde motivatie en dynamiek. Iedereen in het team draagt bij aan het uiteindelijke succes en dat is zichtbaar. Hoe gaaf om dan ook samen het behaalde resultaat te vieren.

Gedurende het inwerktraject doorloop je alle facetten waar je als Projectmanager verantwoordelijk voor wordt. Vanaf de zoektocht naar geschikte locaties tot oplevering van een solarpark en alles wat er bij komt kijken zoals de processen verkoop-, costumer service en back-office zaken.

Bij Vrijopnaam bepaal je jouw eigen agenda. Waar je werkt en hoe vaak je op kantoor bent is van ondergeschikt belang. Er is regelmatig overleg en behoefte om met elkaar te sparren over marktontwikkelingen en nieuwe kansen. Daarin is jouw visie en bijdrage belangrijk, maar dat kan ook via teams.
Vrijopnaam heeft volop groeimogelijkheden en zoekt een ervaren Projectmanager Zon. Kom jij hun team te versterken?
Ben je benieuwd of Vrijopnaam jouw nieuwe werkgever is? Je kunt voor jouw sollicitatie vrijblijvend in contact komen met hen. Bel Mirjam 06-81349410 voor de gegevens van onze contactpersoon.

Jouw baan als Projectmanager Zon

Als Projectmanager Zon zet jij je netwerk skills in om samenwerkingen te creëren. Je legt nieuwe lijntjes, om interessante locaties te vinden en innovatieve realisatieprojecten op te te starten. Je gaat in gesprek met betrokken partijen en bouwt bruggen tussen de verschillende belanghebbende. Je bouwt relaties op en bent een verbinder met oog op de toekomst. Jouw projecten dragen bij aan een schoner en duurzamer Nederland.
Concreet horen de volgende taken bij de rol:

 • Het vinden, contracteren van een locatie tot aan realisatie;
 • Je weet de samenwerking met diverse spelers en toeleveranciers probleemloos te laten verlopen;
 • Je werkt nauw samen met je collega’s zodat alle professionals betrokken zijn bij het proces en de ontwikkeling;
 • Je signaleert knelpunten en onderneemt daar actie op;
 • Je bent betrokken bij de groet van Vrijopnaam en komt met suggesties, ideeën en een eigen visie.

Jouw profiel en ambitie

Je bent sociaal en makkelijk benaderbaar en past binnen deze rol bij Vrijopnaam. Je bent een echte teamplayer, maar houdt ervan om je eigen verantwoordelijkheden te hebben. Jij denkt in oplossingen, bent initiatiefrijk en zelfverzekerd. Het is jouw ambitie om te groeien in de rol en mee te groeien met het bedrijf. Daarnaast heb je:

 • Minimaal vijf jaar relevante (bij voorkeur solar/opslagbranche) werkervaring;
 • Je bent bekend met diverse software/GIS programma’s;
 • Je bent iemand die goed kan organiseren & plannen;

Ben je benieuwd of Vrijopnaam bij je past en jouw nieuwe werkgever kan worden? Je kunt voor je sollicitatie vrijblijvend in contact komen met hen. Bel Mirjam 06-81349410 voor de gegevens van onze contactpersoon.

Dit biedt onze relatie jou als Projectmanager Zon

 • Een bruto FT maandsalaris vanaf € 5000, afhankelijk van je aan kennis en ervaring meeneemt;
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een aantrekkelijk privé energiecontract;
 • Budget voor training en bijscholing.

Dit doet Vrijopnaam

Vrijopnaam is een onafhankelijk en tegendraads energiebedrijf opgericht in 2015 en zowel energieleverancier als projectontwikkelaar.
De energieleverancier Vrijopnaam levert 100% Nederlandse zonnestroom en CO2 gecompenseerd gas. Vrijopnaam scoort een 10 in het jaarlijks onderzoek Duurzaamheid Nederlandse stroomleveranciers van de Consumentenbond e.a.. Energiebedrijf Vrijopnaam investeert via haar projectontwikkelaar in nieuwe duurzame stroomproductie. Niet perse eenvoudige, maar juist geschikte locaties. Langs snelwegen, gesloten stortplaatsen, braakliggend industrieterrein of andere verloren stukken grond.

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Mirjam via 06 81349410 of mirjam@lefgreen.nl. Mirjam komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Projectmanager Zon

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close