Sales & Support Duurzaamheid

Klimaat | Commercieel | Duurzaamheid
Den Bosch
32-40 uur

Werken bij Jaga Climate Designers

''Sinds zijn oprichting in 1962 focust Jaga op innovatie, creativiteit en duurzaamheid.''' Aldus Harro Mimpen, Operationeel Manager Jaga.

Jaga is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf dat zijn eigen koers volgt. Een koers waarbij sociaal en ecologisch bewustzijn centraal staan en het lange termijn denken primeert. Het laat Jaga toe voortdurend te investeren in eigen producten die, volgens de climate designer filosofie, minder energie verbruiken en waarvoor minder grondstof nodig is.

Voordat je solliciteert benieuwd of Jaga je nieuwe werkgever is? Bel dan nu al met Harro op 06-23 95 64 52.

Jouw baan als Sales & Support Duurzaamheid

Je bent het aanspreekpunt van de relaties van Jaga wanneer het over de verkoop van klimaatbeheersingsproducten gaat. Een specialist op dit gebied hoef je nog niet te zijn, maar dit gaan ze wel van je maken. Dit doen ze o.a. door interne product trainingen waarbij je naast het krijgen van productkennis ook verder ontwikkelt als professional. Je krijgt als

Sales & Support Duurzaamheid de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je voert gesprekken met relaties, waarbij je als partner optreedt en de relaties helpt met het selecteren van de juiste technische producten;
 • Je verwerkt orders en promoot commerciële acties bij bestaande relaties;
 • Je werkt mee aan procesverbeteringen voor de afdeling.

Jouw profiel en ambitie

Het is jouw ambitie om te groeien binnen Jaga en je te ontwikkelen tot specialist die ook een rol pakt binnen de interne bedrijfsvoering.

Verder beschik jij over:

 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • De wil om bij te dragen aan een schonere wereld;
 • Technische affiniteit.

Dit biedt onze relatie jou als Sales & Support Duurzaamheid

 • Een passend salaris;
 • 28 vakantiedagen met de mogelijkheid er 10 extra bij te kopen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Een familiebedrijf wat voor je zorgt;
 • Verdere arbeidsvoorwaarden conform CAO Groothandel.

Dit doet Jaga Climate Designers

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Jaga steeft ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en hoge uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. Ze werken graag mee aan een betere, duurzame toekomst. Zorgen voor het klimaat is geen keuze meer, maar een verplichting voor ons allemaal: ''Er is geen planeet B!''

Zo pakken wij door

LEF Green houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Daarom werken we niet alleen met het cv, maar ook met het curriculum future.

Wil jij weten hoe je je kunt onderscheiden tijdens de sollicitatieprocedure? Download dan ons template van het curriculum future en laat je inspireren er één voor jezelf op te stellen. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

Klaar om te ontdekken of jij binnen dit team past? Bel, mail of WhatsApp dan snel met Roanne via 06 83661617 of roanne@lefgreen.nl. Roanne komt graag met je in contact!

Is dit toch niet helemaal jouw vacature? Neus dan snel door onze andere openstaande duurzame vacatures van dit moment.

Sales & Support Duurzaamheid

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close