Onze diensten

Werving en selectie

Onze missie is duidelijk: werkzoekenden verbinden met werkgevers die bouwen aan de toekomst. Duurzaamheid is hierbij de focus. Om de match te maken op de lange termijn werken wij volgens onze eigen (werk)wijze. Deze wijze kenmerkt zich door een persoonlijke en diepgaande aanpak. 

Werving en selectie
Werken bij video's

Werken bij video's

De meest overtuigende beelden zijn authentieke beelden. Daarom brengen wij jouw bedrijf en vacatures letterlijk tot leven met een toffe werken bij video. In deze video vertellen jouw eigen collega’s jullie werkgeversverhaal voor de camera. 

Recruitment Process
Outsouring (RPO)

Met Recruitment Process Outsourcing (RPO) haal je in één keer een volledig team van specialisten in huis en ben je opgewassen tegen de schaarste in de markt. Het stelt je in staat om sneller te reageren op vacatures, de kwaliteit van kandidaten te verbeteren en de duurzame groei van je bedrijf te bevorderen. 

Recruitment marketing

Recruitment Marketing

De arbeidsmarkt is krap en ontwikkelt in rap tempo. Het is hoog tijd om als werkgever een sterke positie te veroveren en wij helpen jou daar graag bij. 

Ook relatie van LEF worden?

Nieuwsgierig hoe wij onze diensten kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Laat dan je gegevens achter en we plannen samen een afspraak in.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.