Onze missie

Het is de missie van LEF Green om duurzame specialisten te verbinden met bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Want wij geloven erin dat de wereld aan het veranderen is en dat bedrijven duurzamer moeten ondernemen. LEF Green is de recruitment partner waar duurzame specialisten en bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen elkaar vinden. Want wij verbinden met LEF!

Dit doen we door:

  • Het vinden van de allerbeste collega’s voor organisaties met een duurzame mindset. Het maakt niet uit of je een grote multinational bent of een duurzame start-up. LEF Green helpt je graag verder! Daarnaast ondersteunen wij overheden en bedrijven met verschillende diensten. Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan hier onze ‘voor werkgevers’-pagina.
     
  • Duurzame specialisten verbinden met bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen. Want wij geloven er namelijk in dat werk pas écht interessant wordt als het bijdraagt aan een groenere en schonere wereld. Wil jij ook bijdragen aan deze groene droom en zoek jij een baan in de branches milieu, klimaat of energie? Bekijk dan hier onze actuele openstaande vacatures of houd onze LinkedIn-pagina in de gaten.
     

Gaan we samen voor een duurzame toekomst?

Neem contact met ons op

 

Kom jij kennis maken?

Ontmoet onze collega's

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close