Onze duurzame missie

LEF Green is de expert voor specialisten en vacatures in de branches Milieu, Klimaat en Energie. Het is de missie van LEF Green om duurzame specialisten te verbinden met bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Wij geloven dat de wereld aan het veranderen is en dat bedrijven duurzamer moeten ondernemen. LEF Green is de recruitmentpartner waar duurzame specialisten en bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen elkaar vinden.

Dit doen we door:

Organisaties en overheden met een duurzame mindset helpen groeien. Of je nou een grote multinational bent met een aantal duurzame en maatschappelijke posities of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, LEF Green helpt je de geschikte duurzame specialist te vinden. Wij ondersteunen overheden en bedrijven met verschillende diensten. Interesse? Bekijk dan onze voor werkgevers pagina. 

Duurzame specialisten verbinden met bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen. LEF Green gelooft dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld. Zoek je duurzame baan of opdracht in de branches milieu, klimaat en energie? Houd LEF Green regelmatig in de gaten en meld je snel aan bij onze community!

Met onze duurzame dienstverlening dragen wij bij aan de wereld van morgen!

Wil je meer weten over LEF?

Neem contact met ons op

LEF Green - Joris & Carlo

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close