Demi Christensen

Over LEF Green- Demi Christensen

''Ik heb LEF doordat ik mijn eigen pad durf te kiezen!''

Maak kennis met Demi

Ik zorg ervoor dat jij dagelijks de leukste vacatures en relaties voorbij ziet komen op jouw tijdlijn. Van de sociale media naar de website tot aan de video’s die LEF maakt, ik geef overal een creatieve en strategische draai aan. Ik wissel regelmatig mijn bureau om voor een bezoek aan onze relaties of starters. Zo proef ook ík de sfeer bij de bedrijven en kan ik vervolgens weer sterke en passende content schrijven.

Dit is typisch Demi

Nieuwsgierig

Van padellen tot hardlopen, deze dame gaat iedere uitdaging met veel plezier aan.

Reizigster

Stap voor stap reist ze de wereld over naar de meest fascinerende bestemmingen.

Guilty pleasure

Met een voorliefde voor reality-tv kan er geen aflevering gemist worden.

Berichten op het kennisplatform van Demi

In contact komen?

De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om authenticiteit en originaliteit, maar juist zijn deze dingen vaak ver te zoeken. Wil jij met Demi sparren over dit onderwerp of je vacature in de spotlights zetten?

Onze relaties - collega Demi

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.