Over LEF

Vanuit passie voor het recruitment vak zijn Joris Verhoeven & Carlo van Doorn op 1 maart 2020 gestart met LEF Green. Samen hebben ze ruim 25 jaar ervaring op het gebied van recruitment en een missie om nog meer duurzame professionals aan een baan te helpen. Ondertussen groeit en bloeit LEF Green en versterken Mirjam (recruiter), Roanne (recruiter), Demi (marketeer) & Lynn (marketeer) het team. 

Tijdens de Coronapandemie is het duidelijk geworden dat we duurzamer moeten gaan leven. Zo werd de oproep voor een duurzame doorstart van onze economie steeds luider. Het doel van LEF Green is dan ook het verbinden van duurzame professionals aan bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Wij zijn namelijk expert op het gebied van recruitment voor specialistische functies in de branches milieu, klimaat en energie.

LEF staat voor ludiek, eigenwijs en fanatiek en Green natuurlijk voor duurzaamheid. De ingrediënten van onze werkwijze. Bij alles wat we doen, kijken we naar duurzaamheid, dat zit in ons DNA. Wij zijn gevestigd in een duurzaam kantoorpand, printen geen cv’s meer en voeren onze gesprekken digitaal. Iets waar we erg trots op zijn!

Zoek jij een baan waarbij je echt impact kan maken? Of wil je gewoon eens sparren over het onderwerp duurzaamheid?

Neem contact met ons op

 

Kom jij kennis maken?

Ontmoet onze collega's

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close