RPO Green

Het identificeren, aantrekken en behouden van duurzaam talent is voor zowel het MKB als multinationals een grote uitdaging. Tegelijkertijd is het een absolute must als het gaat om het behouden van concurrentievoordeel en het verwezenlijken van groeiambities.

RPO Green is een recruitment oplossing die je binnen 6 weken toegang geeft tot de beste duurzame specialisten in de markt, maar je ook in staat stelt het employer brand te versterken en een duurzame, efficiënte recruitmentstrategie te voeren. Met de RPO Green oplossing vergroot je de controle op, en daarmee het resultaat van, de recruitmentinspanningen direct.

RPO Green automatiseert, optimaliseert en versnelt de werving van duurzame specialisten. Wij ondersteunen je organisatie bij het ontwikkelen van een employer value proposition om duurzaamheid te creëren, we kijken kritisch naar de employer branding, de candidate journey en zorgen ervoor dat als de specialsit eenmaal voor je organisatie heeft gekozen, het onboardings-proces aansluit bij de verwachtingen die zijn geschept. Door de gerichte digitale compangnes en onze innovatieve sourcings-technieken garanderen wij direct resultaat. De verbetering van je recruitmentproces begint op de dag dat wij starten. 

Met RPO Green maak je maximaal gebruik van onze recruitmentexpertise, onze community en de geavanceerde technologie om je directe wervingsbehoefte te vervullen, en vergroot tegelijkertijd de zichtbaarheid en het imago van je werkgeversmerk. Interesse? Bel, mail of whatssapp ons. 

Meer informatie over employer branding, onze sourcingstechnieken en assesments? 
Employer Branding Sourcing Assessments

 

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close