Voor werkgevers

Draagt jouw organisatie bij aan een duurzame wereld en heb jij vacatures waar specialistische kennis of ervaring wordt gevraagd? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist in recruitment voor duurzame functies binnen de branches Milieu, Klimaat en Energie. Daarnaast is onze community de plek waar duurzame specialisten en bedrijven elkaar vinden. Samen met onze relaties werken wij aan de wereld van morgen. Nieuwsgierig welke bedrijven je al zijn voorgegaan? Lees dan onze klantcases.

Waarom kiezen voor LEF Green?

  • De grootste Nederlandse online community van duurzame professionals;
  • Top 3 notering duurzame recruitmentbureaus;
  • Gespecialiseerd in online-marketingcampagnes;
  • Eerlijke fee van 22,5% met gespreide betalingsregeling;
  • Gedreven (senior) recruiters met jarenlange ervaring.
     

Door middel van actieve benadering van (latent) werkzoekenden, het inzetten van online marketing met ludieke campagnes én employer branding vinden wij voor jou de allerbeste kandidaten die echt bij je organisatie passen. Wij hebben een unieke manier van werken en beschikken over een grote community (+2000 leden) waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden. Door onze fanatieke werkwijze, onze actieve community én persoonlijke aanpak zorgen wij keer op keer voor de juiste verbinding.

Naast fanatisme is innovatie ook een van onze kernwaarden en dát zie je terug in onze werkwijze. Zo werken we naast het welbekende cv, ook actief met het curriculum future (cf). Met dit document leggen wij de focus op de toekomst, ambitie en intrinsieke motivatie van kandidaten. Hierdoor komen deze onderwerpen tijdens de sollicitatie procedure al snel aan bod. 

Wij werken op basis van no-cure-no-pay, met een eerlijke fee en gespreide betaling (start, proeftijd, 6 maanden). Dit is kenmerkend voor LEF Green. Ons grootste belang is hoge kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. Wij streven naar een transparante relatie! Meer weten? Download hier alvast ‘de eigen wijze van LEF' het document waarin we je alles uitleggen over onze werkwijze. 

Heb jij een duurzame vacature? Neem vrijblijvend contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op 

Hier zijn wij trots op

Onze duurzame relaties

Logo - SGS Search
Logo - Ormit
LEF Green - Lommers
LEF Green - Kieszon
LEF Green - Takkenkamp
Logo - PVO International
LEF Green - Remondis
LEF Green - Censo
LEF Green - Crossing Borders Development
LEF Green - Regionaal Energieloket
LEF Green - Idverde
LEF Green - MVR&Partners
LEF Green - Park 'n charge
LEF Green - SIG

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close