Collega's Roanne en Leon in gesprek voor werkgevers

Voor werkgevers

Bij LEF Green verbinden we duurzame specialisten met bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen. Want wij geloven er in dat werk pas écht interessant wordt als het bijdraagt aan een groenere en schonere wereld. Het maakt niet uit of je een grote multinational bent of een duurzame start-up. Wij zijn expert in recruitment voor duurzame functies binnen de branches Milieu, Klimaat en Energie. Voor jou vinden wij de allerbeste collega’s.

Waarom kiezen voor LEF Green?

  • Top 3 notering duurzame recruitmentbureaus;

  • Gespecialiseerd in online-marketingcampagnes;

  • Eerlijke fee van 22,5% met gespreide betalingsregeling;

  • Intrinsiek gemotiveerde recruiters;

  • Grote online community van duurzame professionals

Onze unieke aanpak voor werkgevers

Door actieve benadering van (latent) werkzoekenden, het inzetten van online marketing met ludieke campagnes én employer branding vinden wij voor jou de allerbeste collega’s die echt bij je organisatie passen. Wij hebben een unieke manier van werken en beschikken over een grote community (+2000 leden) waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden. Door onze fanatieke werkwijze, onze actieve community én persoonlijke aanpak zorgen wij keer op keer voor de juiste verbinding.

Innovatie is één van onze kernwaarden en dat zie je terug in onze werkwijze. Zo werken we niet met het welbekende cv, actief met het curriculum future (cf). Met dit document leggen wij de focus op de toekomst, ambitie en intrinsieke motivatie van kandidaten. Als de ambitie en de mogelijkheden van jouw bedrijf of afdeling matchen met de nieuwe collega, dan is de kans op een duurzame match vele malen groter.

Wij hanteren een eerlijke fee en werken op basis van no-cure-no-pay. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot een gespreide betaling. Dit is kenmerkend voor LEF Green. Ons grootste belang is hoge kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. Wij streven naar een transparante relatie! 

Voor werkgevers

Een greep uit onze duurzame relaties

Ontdek met wie we nu al een duurzame relatie hebben opgebouwd.

Ook relatie van LEF worden?

Heb jij een duurzame vacature, wil je sparren over jouw werkgeversmerk of heb je een andere uitdaging op het gebied van personeel? Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.