De naam en woorden Delta-L, geluids- en trillingsisolatie in witte letters op een paarse achtergrond.

Werken bij Delta-L

Delta-L is gespecialiseerd in geluids- en trillingisolatie. Ze ontwerpen, leveren en monteren akoestische ontkoppelingen en isolatoren voor zowel de bouw- als de industriële sector. Je komt te werken in een relatief kleine team met korte lijnen, maar waar wordt gewerkt aan grote resultaten.
Collega Carlo vertelt op het kantoor van Delta-L over het maken van een positieve impact.

Alles wat je moet
weten over Delta-L

Werken bij Delta-L betekent meer dan alleen een baan hebben. In het hechte team bespreek je samen met je collega’s de plannen voor de komende tijd en vervolgens ga je hier zelfstandig of samen mee aan de slag. Zo ontstaat er een echt teamgevoel, want samen gaan ze voor de winst!
Zoals we eerder al vertelde zijn de lijntjes bij Delta-L echt kort, en daarom kun je elkaar ook makkelijk aanspreken of aansturen. Dit wordt door de huidige collega’s omschreven als een prettige werkcultuur, want zo houden ze elkaar scherp en blijft het werk uitdagend. Daarnaast zijn ze samen verantwoordelijk voor de binnengekomen vragen, wat meteen het teamgevoel weer oproept.

Maar dat zijn niet de enige voordelen van werken bij Delta-L. Omdat er binnen het bedrijf zoveel verschillende projecten tegelijkertijd lopen heb je veel afwisseling in je werk. Je volgt de projecten van a tot z. Zo heb je bijvoorbeeld overleg met architecten, adviseurs en constructeurs om een ontwerp te maken. Hierna volgt de offerteaanvraag van de aannemer, en wanneer deze is goedgekeurd start de inkoop, productie en levering. Om het hele proces vlot te laten verlopen ben je ook nog verantwoordelijk voor aansturing op locatie. Iets wat het team een enorme kick geeft, omdat dit het moment is om het eindproduct te zien zoals het bedacht was.

Het mag duidelijk zijn dat ze bij Delta-L geloven in een prettige werksfeer, en dit zie je ook terug op de werkvloer. Want zij geloven erin dat een prettige werksfeer de productiviteit bevordert. Zo verzetten de collega’s hun gedachten graag tijdens een potje darten of een potje FIFA. Maar ook een werkgesprek voeren op de bank of een frisse neus halen; overal zijn mogelijkheden. Daarnaast organiseren ze ieder jaar een teamuitje, waarbij ze echt op zoek gaan naar een passende activiteit voor het team.
Met een goede inzet en sterke wil zijn de kansen binnen dit bedrijf groots. Wederzijds vertrouwen is hierbij de sleutel, en daarom krijg jij veel vrijheid om je eigen werkdag in te delen. Dit kunnen afspraken zijn met collega’s, opdrachtgevers buiten de deur of misschien een dagje thuiswerken. Het is hier allemaal mogelijk!

Bij Delta-L komen de meeste nieuwe collega’s binnen als project engineer, en binnen deze functie zijn de (doorgroei)mogelijkheden groot. Zo bestaat deze veelzijdige rol bijvoorbeeld uit het overleg met adviseurs en architecten om samen met het team oplossingen uit te werken en af te stemmen op specifieke eisen. Zodra het project is opgestart heb je contact met de klant om het ontwerp verder uit te werken en de uitvoeringstechnische details te bespreken.

Je hoort het al, jouw dagen zitten hier vol afwisseling met projecten door heel Nederland. Daarnaast biedt Delta-L jou een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring en een aantrekkelijke bonusregeling. Doordat de projecten heel uitdagend zijn heb je voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en regie te pakken over je eigen werk. Om het af te sluiten krijg je ook nog een leuke club collega’s die niet alleen na werktijd in zijn voor een leuk en goed gesprek, maar ook tijdens je werkzaamheden hier graag tijd voor maken.
Delta-L ontwerpt, levert en installeert verschillende geluids- en trillingsisolatiesystemen voor de bouw en industrie. Daarnaast vertegenwoordigen ze CDM Stravitec op de Nederlandse markt. Als je niet bekend bent met de sector, is het mogelijk dat je nog nooit hebt gehoord van Delta-L. Toch worden hun oplossingen veelvuldig gebruikt in gebouwen door heel Nederland, zoals bioscopen, theaters en sporthallen. Ook worden hun systemen ingezet bij gebouwen die dicht bij het spoor liggen, waar trillingsdempers worden geplaatst om hinder van het treinverkeer te voorkomen.

Voor de opnames van onze video reeks ‘3-vragen aan’ gingen onze collega’s Leon en Carlo samen op bezoek op het hoofdkantoor in Heesch. Hier vertelt onze collega Carlo je alles over dit gave bedrijf. Dat Delta-L niet zomaar een werkplek is, kun je zien in bovenstaande video.

Dit zeggen de collega’s van Delta-L

Bekijk de vacatures bij Delta-L

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Bij ons staat een snelle aanpak en doorzettingsvermogen voorop. We hechten ook veel waarde aan het ontdekken van jouw ambities. Wij staan klaar om vrijblijvend met jou in gesprek te gaan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en zijn nieuwsgierig naar de verbinding die we voor jou kunnen leggen. #WijVerbinden