De expert voor specialisten en vacatures in de branches Milieu, Klimaat en Energie

LEF is de durf om te groeien, om te verrassen, om beter te worden en om buiten gebaande paden te treden. Het is dan ook niet zo gek dat het woord LEF steeds weer terugkomt in de gesprekken die we hebben met kandidaten en met onze relaties. We hebben aan elke letter van het woord LEF een betekenis gegeven:
 

 • Ludiek
  Met ludiek doelen we op het verrassingselement van het werving-en-selectieproces. Opvallend, spraakmakend en op een positieve manier!

  Geen 9-tot-5-mentaliteit: letterlijk, we zijn open van 8:30 tot 20:30 uur. Zo bereiken we ook de werkende doelgroep.

  Denken in mogelijkheden: wij snappen dat het voeren van een gesprek niet altijd makkelijk te plannen is. Daarom combineren we deze bijvoorbeeld met een smakelijke lunch ergens op locatie, halen wij je thuis op en brengen je naar je werk: het intakegesprek voeren we dan gewoon tijdens de autorit. Maar we kunnen het intakegesprek natuurlijk ook gewoon buiten werktijd om plannen.

  Verwachtingen overtreffen: als het gaat om snelheid, kwaliteit en resultaat.
   

 • Eigenwijs
  Als we zeggen eigenwijs dan zeggen we dat we staan voor onze eigen werkwijze.

  Dit betekent dat we ons geregeld bemoeien met het sollicitatieproces en een actieve rol vervullen tijdens het gesprek tussen de opdrachtgever en kandidaat.

  Of het nou gaat om een intake op locatie, tijdens of buiten werktijd, kritische en confronterende vragen stellen of aanwezig zijn bij een sollicitatiegesprek, wij doen het!

  Zo halen we de onderste steen boven en maken we de beste match mogelijk. Op eigen wijze en een Ludieke manier met een hoop Fanatisme!
   

 • Fanatiek

  Op een schaal van 1 tot 10 scoren we sky-high als het gaat om fanatisme. Elk teamlid van LEF Recruitment heeft het fanatieke gen in zich. Wij bijten ons vast en laten niet los tot de match een feit is. Punt uit.

  Wij gaan uiteindelijk voor een exclusief samenwerkingsverband met opdrachtgevers. Wees gerust, wij dwingen dit niet bij het eerste contact af. Nee, wij bewijzen onszelf eerst en pas daarna hebben we het over exclusiviteit.

  Ook in de speurtocht naar de juiste kandidaat zijn wij fanatiek.

  Naast ons eigen netwerk, de bekende kanalen en de jobboards, gaan we ver met onze acties en campagnes om de beste kandidaat te vinden.

  Dit is waar LEF voor staat Ludiek, Eigenwijs en Fanatiek!

Benieuwd naar onze missie en onze bijdrage aan een beter klimaat? Bekijk snel onderstaande links:
Onze missie Trees for all

Wil jij persoonlijk ervaren dat wij deze betekenis aan onze naam geven? Neem dan direct contact met ons op.

#WijVerbinden

Neem contact met ons op

#WijVerbinden

Bel me terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

LEF Green gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close