Over LEF

Verbinden voor een duurzame toekomst

LEF Green vindt passende duurzame banen voor kandidaten die dolgraag bijdragen aan een schonere wereld. Onze experts staan voor jou klaar met toffe werkgeversvideo’s, het curriculum future (cf) en onze persoonlijke benadering. Het is dan ook niet gek dat het woord LEF steeds terugkomt in onze gesprekken, want dit is hét hoofdingrediënt van onze werkwijze.

Het is onze missie om werkzoekenden te verbinden met bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Dit zijn bedrijven die bijdragen aan één van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Want wij geloven erin dat bedrijven duurzamer moeten ondernemen in onze veranderende wereld. Zo is LEF Green gevestigd in een duurzaam kantoorpand, werken we zoveel mogelijk papierloos en beperken wij reisverkeer door gesprekken waar mogelijk online te voeren.

Dit is LEF Green

Ludiek

Laat je verrassen door onze persoonlijke aanpak of outside-the-box advies.

Eigenwijs

Vergeet het traditionele cv: wij richten ons op de je toekomst met het curriculum future.

Fanatiek

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens het hele sollicitatieproces.

Jouw baan is onze focus

Bij ons draait alles om persoonlijke benadering. Hierbij kijken we verder dan het aloude cv: bij LEF richten we ons op de toekomst met het curriculum future. Tijdens het proces durven we buiten de gebaande paden te treden. Zo maken we succesvolle matches die niet altijd voor de hand liggen. Heb jij volgens het traditionele cv niet de juiste ervaring voor een bepaalde branche of functie? Maar blijkt uit het curriculum future dat je qua persoonlijkheid en ambitie juist heel goed past bij een bepaald bedrijf? Wij brengen tóch het gesprek op gang.

Kandidaten én werkgevers zetten we aan het denken over hun toekomst. Hoe ontwikkelt een functie zich de komende periode? Een kandidaat past misschien nú goed bij een vacature, maar in de toekomst niet meer. Soms is een match dus niet alleen functie-inhoudelijk, maar kijk je waar je samen naartoe wilt groeien. Het toekomstgericht werken is typerend voor ons. LEF Green richt zich op de toekomst van kandidaten en werkgevers, én op de toekomst van onze mooie wereld.

Onze marketeers

Samen voor succes

Onze kernwaarden zijn innovatief, duurzaam, betrokken én werken met een lach. We hebben allemaal passie voor het vak en de lijnen zijn kort. Ook richting jou als kandidaat of werkgever: je kunt ons altijd bereiken. We werken met z’n allen op hetzelfde kantoor en zijn constant in gesprek over hoe we onze dienstverlening en onderlinge samenwerking nog beter kunnen maken. Bij LEF voelt het als thuiskomen op kantoor. Dit gunnen wij jou als kandidaat ook bij jouw toekomstige werkgever! 

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.