Logo Remondis

Werken bij REMONDIS

De continuïteit van rioolsystemen: dat is waar het werken bij REMONDIS om draait. Bij REMONDIS zijn ze ambitieus, succesvol en ze groeien hard. Momenteel hebben ze zo’n 30 vestigingen en 1.000 medewerkers in Nederland.
Man met een geel hesje van Remondis aan

Alles wat je moet
weten over REMONDIS

Bij REMONDIS staat de continuïteit van rioolsystemen centraal. Met een team van 1.000 medewerkers en dertig vestigingen in Nederland streven ze naar ambitieuze groei en succes. Door middel van tijdig en grondig onderhoud en inspectie van pompsystemen wordt het aantal storingen tot een minimum beperkt. Dit zorgt er tevens voor dat overlast voor bewoners zo veel mogelijk wordt geminimaliseerd.

Als betrokken partner denken de specialisten van REMONDIS vanaf het begin mee bij waterprojecten. Ze bieden advies voor installaties die probleemloos functioneren. Daarom kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten bij hen terecht voor een breed scala aan diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice.

Hieronder vind je een voorbeeld van een van de vele projecten van REMONDIS Smart Infra: de pompinstallaties in de Blakenburgtunnel in Vlaardingen.

Dit zeggen de collega’s van REMONDIS

Meer weten?
Wij houden van een snelle aanpak en doorpakken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden