mobiliteit in Nederland

Werken bij Studio Verbinding

Studio Verbinding maakt de wereld een stukje mooier door het delen van praktische en duurzame mobiliteitsadviezen. Binnen het bedrijf maken zij ook een impact door het werkgeluk van de werknemers voorop te stellen.
Kantoortuin

Alles wat je moet
weten over Studio Verbinding

Bij Studio Verbinding in Nijmegen kom je terecht in een team met verschillende opleidingsachtergronden. Zij steken allemaal graag de handen uit de mouwen en worden enthousiast van duurzame(re) mobiliteitsoplossingen.
3 woorden die volgens het team de cultuur bij Studio Verbinding beschrijven zijn: warm, groei en samen kunnen lachen. Hier word je écht meegenomen tijdens je eerste weken, mag je álles zeggen en stimuleren ze het zelfs om je ontwikkel- en groeiwensen kenbaar te maken.

Ook al worden collega’s op sommige dagen gedetacheerd, de sfeer op het kantoor is gemoedelijk en gezellig. Zo kan je erop rekenen dat je op dinsdagen op kantoor rustig door kan werken en op woensdagen drink je samen een kop koffie, lunch je gezamenlijk en rond je soms de dag af met een borrel.
Bij Studio Verbinding zit jij goed op je plek wanneer je ambitieus bent en wilt groeien. Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van mobiliteit? Duik jij graag in nieuwe cursussen of wil jij al je brandende vragen stellen aan de senior collega naast je? Hier kan en mag het allemaal!

Bij binnenkomst geef jij aan waar jouw interesses liggen en vervolgens ga jij samen met Studio Verbinding in gesprek over welke projecten bij jou passen. Werk jij liever een dagje thuis? Ook dát kan. Het team blijft graag samen groeien maar houdt ook rekening met waar ieders expertise en vaardigheden liggen.
Studio Verbinding werkt aan projecten op het gebied van verkeer en mobiliteit. Samen met een team van adviseurs pakken zij verschillende vakgebieden aan zoals verkeer, mobiliteit, ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Het is hun streven om een duurzamer, mens gericht en toegankelijk mobiliteitssysteem te ontwikkelen. Dit doen zij vanuit hun kantoor in Nijmegen terwijl ze samenwerken met overheden en gemeentes in regio Arnhem – Nijmegen.

Dit zeggen de collega’s van Studio Verbinding

Meer weten?
Wij houden van een snelle aanpak en doorpakken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden