Heb jij een vraag? Wij hebben het antwoord!

Werken in de duurzaamheidssector

Wij zijn de laatste generatie die de wereld tot rust kan laten komen. Omdat het milieu veel mensen bezighoudt, zijn er tegenwoordig een hoop mogelijkheden in de duurzaamheidsbranche. En waarom zou je al die uren die je in je leven aan je baan besteedt niet benutten om bij te dragen aan een duurzamere wereld? 

Een duurzame baan is niets anders dan een baan waarmee je actief bijdraagt aan het welzijn van het klimaat, mensen en dier. Je hoeft hierbij niet in deze branches gespecialiseerd te zijn; je kunt simpelweg jouw eigen expertise inzetten voor een bedrijf met een duurzame missie. Neem eens een kijkje tussen onze duurzame vacatures of laat vrijblijvend je gegevens achter via dit formulier. Dan nemen wij snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een baan in duurzaamheid heb je jouw eigen expertise nodig. Bij LEF Green zijn er banen in verschillende branches en is het zeker niet altijd noodzakelijk om al kennis over duurzaamheid te bezitten.

Onze relaties vervullen elk een unieke rol in het streven naar een duurzamer Nederland. Ze richten zich op diverse aspecten, zoals duurzame mobiliteit, waterbeheer en zonne-energie. Elk van deze bedrijven draagt bij aan minstens één van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s).

Over LEF en onze werkwijze

Bij LEF werken wij niet met het aloude cv en ook een motivatiebrief is bij ons niet nodig. Want wij werken met het curriculum future (cf). Met dit document leg jij de nadruk op jouw ambitie, persoonlijkheid en intrinsieke motivatie. Dit zijn allemaal aspecten die niet direct zichtbaar zijn op een cv, maar juist hét succes in je nieuwe baan voorspellen en dus zorgt voor een betere match op de lange termijn. Nieuwsgierig wat LEF voor jou kan betekenen? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter via dit formulier en wij spreken je snel. 

Nee, een cv en motivatiebrief zijn niet nodig bij LEF. Wij geven er de voorkeur aan om eerst persoonlijk met jou in gesprek te gaan. Op die manier kunnen we beter begrijpen wat jouw ambities zijn, wat jouw persoonlijkheid kenmerkt en wat jou intrinsiek motiveert. Dit zijn allemaal belangrijke aspecten die mogelijk niet volledig tot uiting komen in een cv, maar wel cruciaal zijn voor het vinden van de juiste match voor jouw toekomstige baan.

Wij werken met het curriculum future omdat dit document zich richt op de toekomst en ondersteunt je bij het bepalen van jouw zakelijke ambities en ontwikkelingen. Terwijl het aloude cv zich voornamelijk richt op werkervaring en opgedane kennis, legt het curriculum future de nadruk op jouw toekomstplannen. Wat je tot nu toe hebt bereikt is zeker belangrijk, maar waar je naartoe wilt in je duurzame carrière is nog veel belangrijker. Door te focussen op jouw ambitie, persoonlijkheid en intrinsieke motivatie krijgen zowel jij als (potentiële) werkgevers een beter beeld van wie jij bent als professional. Hierdoor wordt de kans op een langdurige match vele malen groter, aangezien jouw nieuwe baan in de toekomst zal plaatsvinden.

Wij zijn actief in Nederland, met name in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. 

Je schakelt LEF Green in als je op zoek bent naar een duurzame nieuwe uitdaging, ondersteuning nodig hebt bij het vinden van een baan of simpelweg een leuke vacature hebt gezien. Nadat jij je contactaanvraag hebt verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Je vindt onze vacatures onder het kopje ‘vacatures’ of klik hier en kom direct bij onze vacatures uit. Zoek je een vacature in Den Bosch en omstreken? Neem dan ook eens een kijkje bij ons zusterbedrijf LEF Recruitment.

Blijf op de hoogte van onze laatste vacatures door je in te schrijven op onze website. Op deze manier kunnen we je benaderen voor toekomstige kansen die bij jouw profiel passen. Daarnaast kun je ons volgen op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Ja, we behouden je gegevens in ons systeem. Zo kunnen we je benaderen voor toekomstige kansen die bij jouw profiel passen. Wil je jouw gegevens uit ons systeem verwijderen? Schrijf je dan uit via deze link.

Onze relaties en werkgevers

LEF Green werkt samen met uiteenlopende bedrijven die zich inzetten voor een schonere wereld. We hebben relaties bij diverse bedrijven en bieden vacatures in verschillende sectoren zoals techniek, projectmanagement, sales, data en IT of bekijk al onze vakgebieden. Bezoek de ‘’onze relaties’’ pagina en ontdek bij welke bedrijven jij aan de slag wilt.  

Onze werkgeversvideo’s geven je een kijkje in de bedrijfscultuur en omgeving van onze relaties, zodat jij een beter beeld krijgt van je toekomstige collega’s en de plek waar je echt komt te werken. Je kunt werkgevers video’s hier bewonderen of je kunt ze terugvinden bovenaan onze vacatures.

Het is belangrijk om te weten dat je altijd direct in dienst treedt bij onze relatie, mits dit anders vermeld staat. LEF is geen uitzend- of detacheringsbureau, maar we staan wel klaar om je te ondersteunen bij het begin van je nieuwe baan en gedurende je dienstverband.

Bij LEF bieden we diverse diensten op het gebied van recruitment. Deze diensten kunnen uiteenlopen van werving en selectie tot aan werken bij video’s. Je vindt al onze diensten hier

Kennismaking en sollicitatieproces

Heb je een specifieke vacature gevonden die je graag wilt bespreken of wil je liever vrijblijvend kennismaken zonder vacature? Beide opties zijn mogelijk, je kunt je inschrijven via dit formulier en één van onze collega’s zal contact met je opnemen. 

In de meeste gevallen geven onze sollicitanten de voorkeur aan een digitale kennismaking, daarom vinden de meeste kennismakingsgesprekken online plaats. Natuurlijk ben je van harte welkom op ons kantoor, dus als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk kantoorbezoek, aarzel dan niet om dit aan te geven bij de recruiter.

Onze sollicitatieprocedure kan variëren afhankelijk van de specifieke vacature, maar over het algemeen omvat deze de volgende stappen:

  1. Reactie binnen 24 uur: zodra jij je gegevens achterlaat op onze website nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 
  2. Kennismaking: De procedure begint meestal met een (digitale) kennismaking, waarin we meer te weten willen komen over jou als kandidaat.
  3. Gesprek(ken) bij onze relatie: Vervolgens kunnen er één of meerdere gesprekken plaatsvinden bij het bedrijf waarvoor je solliciteert. Deze gesprekken zijn bedoeld om jou en de werkgever beter op elkaar af te stemmen.
  4. Persoonlijkheidstest (bijv. DISC): In sommige gevallen kan een persoonlijkheidstest zoals de DISC worden afgenomen om meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid en hoe deze past bij de functie.
  5. Een match: Zodra een voorstel is gedaan en jij hiermee akkoord gaat, heb je een nieuwe baan.

De exacte procedure kan echter variëren, afhankelijk van de wensen van de werkgever. Als je specifieke behoeften hebt, zoals een meeloop dag op locatie of andere verzoeken, is dit altijd bespreekbaar. We streven ernaar om ons sollicitatieproces zo goed mogelijk af te stemmen op zowel jou als onze relatie.

Kandidaten betalen geen kosten voor onze diensten. Onze kosten worden betaald door onze relaties.

De tijdsduur van het proces varieert per vacature en kandidaat. We streven ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Duurzame vacaturebank

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel je vraag via het onderstaande formulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.