Onze duurzame vacatures

Hier vind je een breed aanbod aan duurzame vacatures in de branches Milieu, Klimaat en Energie. LEF Green is de duurzame vacaturebank voor werkzoekenden, met én zonder specifieke ervaring, in de duurzaamheid.

Vacatures zoeken

Vacatures zoeken

Ontdek onze duurzame vacatures

Bij LEF Green helpen we je graag om de perfecte duurzame baan te vinden die aansluit bij jouw kennis en kunde. We zijn er trots op dat we een breed scala aan mogelijkheden bieden die bijdragen aan een schonere wereld. Op onze website vind je een overzicht van de nieuwste vacatures in jouw regio. 

Ben je geïnteresseerd in data, backoffice of consultancy? Kijk dan rechtstreeks naar de betreffende vacatures. Daar vind je specifieke functies die passen bij deze vakgebieden. Wil je liever alle vakgebieden ontdekken? Neem dan een kijkje bij al onze vakgebieden

Heb je twijfels over de geschiktheid van een vacature voor jou? Aarzel niet om het open sollicitatieformulier vrijblijvend in te vullen. We nodigen je graag uit om de mogelijkheden te bespreken en je te verbinden aan onze relaties. Het kan zijn dat we op dit moment niet precies de ideale duurzame baan voor jou hebben, maar er kunnen in de toekomst wel nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Hoe kan ik solliciteren met het curriculum future?

Bij LEF Green hebben we een unieke benadering van solliciteren met ons curriculum future (cf). Dit is een selectiemiddel waarbij verleden, heden en toekomst samenkomen. Het curriculum future is ontworpen om een beter beeld te geven van wie je bent, waar je naartoe wilt en wat jouw intrinsiek motiveert. 

Met het curriculum future leggen wij de focus op jouw ambities, intrinsieke motivatie en persoonlijkheid. We willen graag weten wat jouw drijft, wat jouw doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken. Dit stelt ons in staat om een beter inzicht te krijgen van jou als persoon en om te bepalen of jouw visie en waarde overeenkomen met onze relaties. 

Als je zelf aan de slag wilt met het curriculum future, klik dan hier. Hier vind je uitgebreide uitleg en tips om alles uit jouw persoonlijke curriculum future te halen. Mocht je er niet uitkomen? Dan staan onze recruiters altijd klaar om jou te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!