Ontdek jouw duurzame baan

Hier vind je een breed aanbod aan duurzame vacatures in de branches Milieu, Klimaat en Energie. LEF Green is de duurzame vacaturebank voor werkzoekenden, met én zonder specifieke ervaring, in de duurzaamheid.

Vacatures zoeken

Vacatures zoeken

Ontdek onze duurzame vacatures

Bij LEF Green vind je een groot aanbod aan vacatures in de duurzaamheidssector. Benieuwd naar de banen in jouw regio? Hier vind je een overzicht van alle vacatures per regio. Bekijk je liever de vacatures per vakgebied? Verken dan onze vacatures op het gebied van bijvoorbeeld backoffice, consultancy of hr.

Twijfel je of een vacature geschikt is voor jou? LEF Green denkt met je mee. Laat hier jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Als je op dit moment geen geschikte vacature vindt, vul dan gerust het formulier in voor een open sollicitatie. Er kunnen in de toekomst zeker nieuwe mogelijkheden ontstaan voor jou. Met het invullen van het curriculum future ben je al een stap dichter bij jouw ideale baan!  

LEF Green helpt jou de baan te vinden die écht bij je past. Een baan die je voldoening geeft en waarmee je een positieve bijdrage levert aan de wereld. Bij LEF Green vind je een breed scala aan mogelijkheden binnen deze groeiende, bloeiende sector. Hoe mooi is het dat je al die uren die je in je leven aan werk besteedt, tegelijkertijd kunt inzetten om bij te dragen aan een schonere toekomst?

Hoe kan ik solliciteren met het curriculum future?

Bij LEF Green hebben we een unieke benadering van solliciteren met ons curriculum future (cf). Dit is een selectiemiddel waarbij verleden, heden en toekomst samenkomen. Het curriculum future is ontworpen om een beter beeld te geven van wie je bent, waar je naartoe wilt en wat jij belangrijk vindt.

Met het curriculum future leggen wij de focus op jouw ambities, intrinsieke motivatie en persoonlijkheid. We willen graag weten wat jou drijft, wat jouw doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken. Dit stelt ons in staat om een beter inzicht te krijgen van jou als persoon en om te bepalen of jouw visie en waarde overeenkomen met onze relaties. 

Als je zelf aan de slag wilt met het curriculum future, klik dan hier. Op deze pagina vind je uitgebreide uitleg en tips om alles uit jouw persoonlijke curriculum future te halen. Mocht het toch niet lukken, dan staan onze recruiters altijd klaar om jou te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, samen komen we er wel uit.