Joost van Sunten

Collega Joost van Sunten

''Ik toon LEF doordat ik niets uit de weg ga!''

Maak kennis met Joost

Wanneer je mij niet als recruiter aan het werk ziet, ben ik op bezoek bij onze relaties om toffe ‘werken bij’ video’s te schieten. Ik zorg ervoor dat deze werkgevers en hun cultuur en waarden haarscherp op beeld komen. Je vindt de video’s terug in vacatures en werken bij pagina’s, zo krijgt de kandidaat een duidelijker beeld van wie de relaties zijn en wordt er een belangrijke vraag beantwoord: hoe is het nu om hier te werken? Ik houd niet van stilzitten en zet mij voor de volle 100% in voor de duurzame match!

Dit is typisch Joost

Scherp oog

Schiet haarscherpe video's. Want zoals het gezegde luidt: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Camper

Hij gaat het liefst ieder weekend met zijn camper en vriendin op pad.

Waaghals

Joost is helemaal in zijn element wanneer hij rondrijdt op zijn motor.

In contact komen?​

Wil jij samen met Joost een wervingsstrategie ontwikkelen die opvalt, aanspreekt en resultaten oplevert? Laat dan van je horen! 

Joost van Sunten

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.