Jouw toekomstige werkgever in de duurzaamheid

Werkgevers die duurzame producten of diensten leveren dragen niet alleen bij aan een positieve bijdrage aan de wereld van vandaag, maar ook aan die van morgen. Benieuwd of een van onze relaties past bij jouw toekomst en ambitie? Bekijk dan hieronder wat onze relaties kenmerkt en of dit past bij jouw persoonlijkheid. 

Ruim 4.100 ambitieuze professionals werken met veel plezier bij SolarEdge.
Lister Buildings creëert duurzame leefomgevingen door heel Nederland.
Bij Van der Velden werken ze hard om klanten te ontzorgen op het gebied van (afval)waterketen.
De continuïteit van rioolsystemen: dat is waar het werken bij REMONDIS om draait.
LEDLABEL is gespecialiseerd in opkomende technologie van design ledverlichting.
Lens droomt van een C02-vrije wereld en vindt dan ook dat iedereen recht heeft op zonnestroom.

Werkgevers in beeld

LEF Green neemt je graag mee achter de schermen van onze werkgevers, om jou een nóg beter beeld te geven. Dankzij een exclusief kijkje in hun keuken ontdek je of een van hen jouw nieuwe werkgever kan worden.

Duurzaam verbinden met LEF

Duurzaamheid staat bij LEF Green hoog in het vaandel. Dan hebben we het niet alleen over onze bijdrage aan een schonere en groenere wereld, maar ook over de duurzaamheid van onze relaties. Wij zijn dan ook enorm trots op de relatie die we hebben opgebouwd met bedrijven en werkgevers die onze visie over duurzaamheid delen.

De werkgevers uit ons netwerk zijn toekomstgericht, net als LEF Green zelf. Wij willen immers niets liever dan dat jij voor langere tijd goed op je plek zit bij je werkgever. Je kunt er op rekenen dat we weten wat er speelt bij onze connecties, zodat we voor jou de allerbeste match kunnen maken. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden.

We blijven graag op een informele manier in verbinding met onze contacten. Op onze LinkedIn-pagina delen we regelmatig interessante informatie met onze ruim 2.000 volgers. Niet alleen updates over ons werk, maar ook relevante artikelen over duurzaamheid en de arbeidsmarkt. LEF komt graag met jou in contact! Kom jij ook bij onze community? Klik op de link hieronder om op onze LinkedIn-pagina te komen.

Over Joris Verhoeven
Onze relaties - collega Demi

Ontdekken welke werkgever bij jou past?

Wil jij samen met LEF Green op zoek naar jouw duurzame uitdaging? Aarzel dan niet en laat van je horen! Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.