Logo - MPS.Aero

Werken bij MPS

MPS ontwerpt vliegtuigsimulatoren die gebruikt worden door airlines om piloten te trainen om een vlucht veilig en efficiënt uit te voeren. Zij zijn marktleider in de branche. Om deze harde groei te realiseren, verwelkomen zij graag nieuwe collega’s om mee te werken aan hun missie.
Werken bij MPS.Aero

Alles wat je moet
weten over MPS

MPS.Aero groeit snel en heeft een duidelijke doelstelling. Om deze doelstelling te behalen is het belangrijk dat er nieuwe collega’s aan boord komen, die houden van het snelle schakelen en tevens ook weten dat de belangen in de branche groot zijn. Je moet dus zorgvuldige beslissingen kunnen maken om zo voor de beste aanpak voor de klant te gaan.
Bij MPS is het snel schakelen in alle flexibiliteit. Naast de flexibiliteit is ook zorgvuldigheid gewenst: de belangen binnen de branche en organisatie zijn groot, dus kwaliteit en een weloverwogen beslissing maken is belangrijk. Klanten van MPS zijn de grootste luchtvaartmaatschappijen van de wereld. Afspraken worden afgestemd en de opvolging hiervan is ongekend belangrijk.

De ontwikkeling en fabricage van de simulatoren van MPS vindt plaats in Groenekan – dat ligt net iets boven Utrecht. Je komt hier binnen bij een fijn en gezellig kantoor, waar de technieker en COO samen in het keukentje een bakje koffie drinken. Wanneer je naar de hal van vliegtuigsimulatoren loopt, word je omringd door de meest high-tech apparaten die nodig zijn voor het werk dat de technici uitvoeren. Vanuit het Hollandse Utrecht leveren jullie als team een mondiale bijdrage aan het grotere geheel zodat piloten nog veiliger, efficiënter en daardoor duurzamer kunnen vliegen.
MPS hecht veel waarde aan potentie: welke ambitie heb je? En welke kwaliteiten bezit je en wil je ontwikkelen? Zij geloven erin dat wanneer jij het beste uit jezelf haalt, dit ook de kwaliteit van het werk bevordert. Een win-winsituatie waarbij jij met veel plezier naar je werk gaat, de organisatie groeit en de klant zijn gewenste product geleverd krijgt. Je krijgt hier de mogelijkheid om je ambitie te volgen en als werkgever is MPS graag betrokken bij wat er nodig is om jouw ambitie te verwezenlijken. Heb je iets nodig om jouw werk leuker, beter of slimmer te maken? Vraag het en zij kijken naar hoe ze jou kunnen helpen.
MPS koopt gebruikte onderdelen van oude vliegtuigen op, zoals echte cockpits! Vervolgens maken ze de cockpit en alle onderdelen en knopjes daarin zo goed als nieuw en richten deze volledig in aan de hand van hergebruikte materialen. Op die manier bouwen zij, op een circulaire en daardoor op een zo duurzaam mogelijke manier simulatoren die nodig zijn voor de opleiding en training van (nieuwe) piloten. Klanten zijn dus grote vliegtuigmaatschappijen die met de simulatoren van MPS hun mensen opleiden en trainen.

Wat MPS uniek maakt is dat zij simulatoren bouwen die niet zelf bewegen, maar zó realistisch aanvoelen dat een piloot een ervaring heeft die dichtbij het echte werk komt. Omdat de simulatoren van MPS niet bewegen, zijn de simulatoren prijstechnisch interessant, kunnen ze snel gebouwd worden, zijn ze makkelijk te installeren en voordelig in onderhoud en daarmee onderscheidt MPS zich van de competitie.

Op dit moment zijn er meer dan 60 machines van MPS verspreid over 50 landen. Je hebt dus – vanuit het mooie Utrecht – de mogelijkheid om een mondiale bijdrage te leveren aan de luchtvaartbranche. Naast het leveren van simulatoren, ontwikkelt MPS haar producten steeds verder door waarbij zij zich de vraag stelt hoe zij haar trainingsproducten nog ‘slimmer’ kan maken om op een hoogwaardige manier piloten veiliger, efficiënter en duurzamer hun beroep uit te laten oefenen.

Dit zeggen de collega’s van MPS

Bekijk de vacatures bij MPS

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wil jij jouw energie inzetten voor een duurzame reis? We spreken graag met je over de vacature(s), mogelijkheden en het bedrijf. Je kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden