Werken bij Innova Energie

Innova Energie levert energie tegen inkoopprijzen. Op deze manier helpen ze particuliere en zakelijke klanten om makkelijk én duurzaam te besparen. Ze werken met het mkb, groot zakelijk en bedrijven met meerdere vestigingen. Het motto hier is klaarstaan voor elkaar en klaarstaan voor de ander.
Een collega aan het werk

Alles wat je moet
weten over Innova Energie

Bij Innova Energie staat de werknemer centraal binnen een positieve en vrolijke werkcultuur! De schouders worden eronder gezet, maar daarnaast is er ook veel ruimte voor plezier op de werkvloer. Hier is een duurzame relatie met klanten, partners én collega’s de belangrijkste basis voor een goede samenwerking.
Een positieve en vrolijke cultuur die gevormd wordt door mensen met een bovengemiddelde interesse voor energie. Die energie werkt aanstekelijk, want hier voert het motto klaarstaan voor elkaar en voor de ander de boventoon. De maatschappelijke betrokkenheid van Innova Energie zie je terug in de dienstverlening, maar ook in de manier waarop zij zich inzetten als werkgever. Naast hard werken is er volop ruimte voor plezier met elkaar. Er zijn goed verzorgde lunches, (online) borrels, een relaxruimte, pingpong toernooien en potjes FIFA tijdens de lunch! De medewerkers benoemen regelmatig het familiaire gevoel dat de bedrijfscultuur uniek maakt.

Heb je een idee? Super, dan word je gestimuleerd om het uit te voeren. Ze luisteren bij Innova naar elkaar en willen dat de medewerker zich centraal gesteld voelt binnen de organisatie. Samen werken jullie aan het realiseren van de 4 kernwaarden voor de klant: makkelijk, duurzaam, besparen en innovatie.

Met de duurzame oplossingen voor klanten geven jullie zoveel mogelijk positieve energie aan de wereld om jullie heen. Dat gebeurt in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord! Met meer dan 10 jaar ervaring in de energiebranche is Innova Energie een stabiele leverancier en partner in energiezaken, maar ook een stabiele werkgever met een oog voor de mensen. Het kantoor is gevestigd in Den Haag – Leidschenveen, maar Innova bedient klanten door het hele land.
Innova gelooft in jou. Daarom krijgen medewerkers de vrijheid en flexibiliteit om hun werk in te vullen. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en deze vormen de basis van een motiverende en gezonde werkomgeving. Julie focussen je samen op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Die ambitie zoekt Innova ook in jou, zodat er een duurzame relatie met medewerkers opgebouwd wordt. Deze werkgever weet dat het team de motor achter succes is en uit hiervoor ook actief de waardering.

Je werkt vanuit het kantoor in Den Haag in de omgeving van open en vrolijke collega’s. Dankzij het panoramische uitzicht hoef jij je nooit te vervelen. Je geniet van een inspirerende werkomgeving waar je ook met alle gemak een potje FIFA doet tijdens de lunch of even ontspant in de relaxruimte.

Het is hard werken – maar ook veel plezier maken, jij bent dus iemand die graag de schouders eronder zet en doet dit met een grote glimlach. Uit onderzoek bleek dat maar liefst 84,5% van de medewerkers bevlogen is. Dat betekent voor jou ook: jouw successen worden gevierd en nieuwe ideeën worden gestimuleerd. Wat heb jij nodig om het beste uit jezelf te halen? Met het antwoord op deze vraag creëer jij jouw baan bij Innova Energie.
Innova Energie levert naast gas en 100% groene stroom nog veel meer andere duurzame energieoplossingen. Je kunt hierbij denken aan zonnepanelen, infraroodpanelen en laadpalen. Een actieve en enthousiaste sparringpartner voor de klant, met de opties tot volledige ontzorging en uitvoering.

Zij zijn de klanten op alle fronten van dienst. Denk hierbij aan klantenservice, back-office, sales en accountmanagers. Bij het leveren van energieoplossingen focust Innova zich niet alleen op duurzaamheid, maar ook op maatschappelijke betrokkenheid. Ze werken samen met verschillende goede doelen en zijn trots op hun inzet voor de maatschappij.

Dit zeggen de collega’s van Innova Energie

Meer weten?
Wil jij jouw energie inzetten voor een duurzame reis? We spreken graag met je over de vacature(s), mogelijkheden en het bedrijf. Je kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden