Duurzame vacatures in Nederland per regio

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe duurzame baan? Bij LEF Green hebben we mogelijkheden in verschillende regio’s waar we actief zijn. Of je nu graag lokaal wilt werken of openstaat voor een avontuur in een andere regio, we hebben diverse vacatures die passen bij jouw interesse en expertise. Ontdek snel onze duurzame vacatures in Nederland. 

Vind jouw duurzame droombaan bij LEF Green

Bij LEF Green ben je aan het juiste adres om jouw duurzame droombaan te vinden. Wij zijn er trots op om een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden die allemaal bijdragen aan een schonere wereld. Boven aan deze pagina kun je direct onze actuele openstaande vacatures in jouw regio bekijken. Je kunt gemakkelijk solliciteren op de duurzame baan die het beste bij jou past.

Als je geïnteresseerd bent in projectmanagement, techniek of consultancy, dan kun je ook direct de relevante vacatures. Daar je specifieke functies vinden die passen bij deze expertises. Wil je liever alle vakgebieden ontdekken? Check dan alle vakgebieden

Twijfel je of een vacature geschikt is voor jou? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter via het open sollicitatieformulier. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of er een passende vacature voor je bij zit. Misschien hebben we op dit moment niet jouw droombaan, maar in de toekomst kunnen er nieuwe kansen ontstaan. Jouw gegevens zijn waardevol voor ons, en we zullen ze zorgvuldig bewaren voor eventuele toekomstige mogelijkheden.

Solliciteren met het curriculum future

Bij LEF Green hebben we een unieke benadering van solliciteren met ons curriculum future (cf). Dit is een selectiemiddel waarbij verleden, heden en toekomst samenkomen. Het curriculum future is ontworpen om een beter beeld te geven van wie je bent, waar je naartoe wilt en wat jouw intrinsiek motiveert. 

Met het curriculum future leggen wij de focus op jouw ambities, intrinsieke motivatie en persoonlijkheid. We willen graag weten wat jouw drijft, wat jouw doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken. Dit stelt ons in staat om een beter inzicht te krijgen van jou als persoon en om te bepalen of jouw visie en waarde overeenkomen met onze relaties. 

Als je zelf aan de slag wilt met het curriculum future, klik dan hier. Hier vind je uitgebreide uitleg en tips om alles uit jouw persoonlijke curriculum future te halen. Mocht je er niet uitkomen? Dan staan onze recruiters altijd klaar om jou te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!