Werken bij Van der Velden

Werken bij Van der Velden

Bij Van der Velden werken ze hard om klanten te ontzorgen op het gebied van (afval)waterketen. Ze lossen storingen op, reinigen, inspecteren, vernieuwen en renoveren. Hier zijn ze trots op hun medewerkers, stimuleren hen tot groei én zijn zorgzaam wat betreft de fysieke en mentale gezondheid.
Van der Velden

Alles wat je moet
weten over Van der Velden

Bij Van der Velden beschouwen ze hun medewerkers als de Helden van Van der Velden. De waarden die hier hoog in het vaandel staan zijn professionaliteit, servicegerichtheid en een echte hands-on-mentaliteit.
Met 16 locaties door heel Nederland is het team van Van der Velden erg divers. Dit zorgt voor een breed scala aan professionals met verschillende achtergronden en expertise. Er is een directe communicatie en er is aandacht voor elkaar. Van der Velden bestaat al 50 jaar en heeft de missie om straks het stokje, in goede gezondheid, over te dragen aan de vierde generatie.

Als je gaat werken bij van der Velden word je goed ondersteund door middel van een sterk inwerkprogramma. Tijdens dit programma leer je alles over de dienstverlening, maak je kennis met collega’s en hun werkwijze. Daarnaast hebben ze tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden en is er altijd ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën over de aanpak en werkwijze.

Van der Velden en haar relaties zetten zich met hart en ziel in voor het bijdragen aan de duurzaamheid. Daarom geloven zij ook dat het bijdragen aan een duurzamere wereld bij jezelf begint. Zo gaat continuïteit vóór winst op korte termijn en het welzijn van hun werknemers en de maatschappij vóór winstbejag. Andersom verwachten ze deze houding en visie ten aanzien van mens en maatschappij ook van hun werknemers.
Van der Velden stimuleert haar medewerkers actief op verschillende manieren. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf uitdaagt, bijvoorbeeld door kritisch te kijken naar de huidige werkwijze en manieren te bedenken om nog duurzamer te opereren. Daarom is er een duurzaamheidsmanager aangenomen en bestaat er een fietsplan. Ook wordt doorgroeien binnen de organisatie gestimuleerd, door de nieuwste vacatures altijd intern te delen voordat ze extern worden gecommuniceerd.

Het bedrijf zet zich écht in voor een groene toekomst en heeft als missie om dé moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen te zijn. Daarom zijn er enorm veel verschillende functies binnen het bedrijf zoals chauffeur, procesoperators, logistieke planners, commerciële binnendienst, accountmanagers, administrateurs en vestigingsmanagers.
Van der Velden ontzorgt klanten actief op het gebied van (afval)waterketen. Zij verhelpen storingen bij bewoners en reinigen, inspecteren, vernieuwen en renoveren beschadigde leidingen. In combinatie met het adviesbureau bieden zij op maat gemaakte rioleringsbeheerplannen voor de lange termijn.

Bij het legen van vet- en olieafscheiders werken de planners een optimale route uit en zorgt de chauffeur voor het leegmaken, controleren, optimaliseren en schoonmaken. Klanten zijn onder andere landelijke en lokale horeca, zorginstellingen, de voedingsmiddelenindustrie, wasstraten, tankstations en garages. De chauffeurs werken met ergonomisch verantwoorde techniek, en veiligheid en efficiëntie staan hoog in het vaandel bij Van der Velden.

Er wordt geïnvesteerd in nieuwe vrachtwagens en er wordt gezocht naar bronnen en materialen om te hergebruiken, waaronder het circulair inzetten van reststromen. Van der Velden heeft het afgelopen jaar 31.000 kWh aan elektriciteit opgewekt vanuit biogas, wat genoeg is om een elektrische auto meer dan 120.000 km te laten rijden of 3100 gloeilampen een jaar lang te laten branden.

Bekijk de vacatures bij Van der Velden

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over het werken bij Van der Velden? Dat snappen wij! Wij geloven in persoonlijke aandacht en daarom willen wij ook graag jou leren kennen. Bel of mail ons gerust. Dan vertellen wij je meer over de mogelijkheden. Wie weet zijn zij ook jouw match!