Joost de Wijs

''Ik toon LEF doordat ik vertrouw op mijn eigen capaciteiten''

Maak kennis met Joost

Benieuwd naar de mogelijkheden in groot- en detailhandel, logistiek, transport en supply chain? Dan ben ik jouw recruiter! Als nuchter en gestructureerd persoon vind ik het tof om (latent) werkzoekenden en relaties met elkaar te matchen en ervoor te zorgen dat beide partijen gelukkig zijn. Daarnaast vind ik het gaaf om door mijn bestaande netwerk te spitten voor de beste match!

Dit is typisch Joost

Tilburg

De stad waar hij geboren en getogen is en de plek die hij voor altijd thuis zal noemen.

Betrokken

In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden bij zijn voormalige studievereniging of samen met zijn twee katten en vriendin.

Harde werker

Joost maakt zo nu en dan tijd voor een grapje, maar zijn rol als recruiter heeft de hoogste prioriteit.

Vacatures van Joost

Geen vacatures gevonden

In contact komen?​

Wil jij samen met Joost de mogelijkheden van LEF bespreken? Neem dan contact met hem op! 

30-DSC00683

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.