Vacatures in HR           

Ontdek hier alle hr-vacatures die jouw talent en ontwikkeling stimuleren. Zet je vaardigheden in om een positieve impact te maken op de werkomgeving, talentontwikkeling en organisatiecultuur van anderen. Duurzame bedrijven hechten waarde aan duurzame relaties met werknemers en daarom zijn er genoeg kansen voor jou. Bekijk direct de openstaande hr-vacatures en vind jouw droombaan.

Werken in hr: een veelzijdige sector

Werken binnen de hr-sector betekent verantwoordelijkheid dragen voor personeelszaken binnen een organisatie. Deze veelzijdige sector biedt een breed scala aan banen, waarbij bedrijven altijd op zoek zijn naar professionals die zich bezighouden met werving en selectie, arbeidsverhoudingen en salarisadministratie.

Jij bent iemand die graag samenwerkt en geniet van afwisselende dagen. Daarnaast schakel je gemakkelijk tussen verschillende collega’s en afdelingen, terwijl je altijd het overzicht behoudt. Om succesvol te zijn in deze sector moet je sterke communicatieve vaardigheden hebben, empathisch zijn en een sterk probleemoplossend vermogen hebben.

Daarnaast moet je goed weten wat er speelt en heb je een belangrijke rol in het bevorderen van een positieve werkcultuur. Duurzame bedrijven zijn continu op zoek naar hr-professionals die alle zaken omtrent personeelszaken en werkcultuur willen oppakken.

Werken als hr-manager

In jouw rol als hr-manager weet jij het overzicht te bewaren en stuur jij het team aan. Jij weet wat er gedaan moet worden en wat de beste aanpak is. Met jouw kennis in hr inspireer en enthousiasmeer jij gemakkelijk je collega´s en samen verzorgen jullie de personeelszaken. Denk hierbij aan het verantwoordelijk zijn voor payroll, talentontwikkeling, advies geven en werknemers begeleiden.

Jij bent graag betrokken bij het wervings- en selectieproces van toekomstige collega’s, daarom beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast voer jij graag gesprekken, stelt kritische vragen en hebt een open houding. Met jouw leiderschapsvaardigheden stuur jij jouw team aan en weet jij wat er gebeurt binnen het team én bedrijf.

Hr-officer: bekijk onze hr-vacatures

Als hr-officer ben jij een onmisbare schakel binnen de organisatie, waarbij je een breed scala aan verantwoordelijkheden hebt op het gebied van Human Resources. Jouw rol gaat verder dan alleen het ondersteunen en uitvoeren van operationele taken. Jij bent iemand die altijd in beweging is en graag betrokken is bij verschillende aspecten van het hr-vak.

Een van jouw belangrijkste taken is het ondersteunen en uitvoeren van diverse hr-processen. Dit omvat onder andere het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, het verzorgen van arbeidscontracten en het bijhouden van personeelsdossiers. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt op het gebied van personeelszaken, waardoor de organisatie kan blijven groeien en bloeien.

Daarnaast speel je een actieve rol bij het opstellen en implementeren van hr-procedures. Je denkt mee over het formuleren van beleid en neemt deel aan vergaderingen waar beslissingen worden genomen op het gebied van hr. Jouw input en expertise zijn van grote waarde bij het vormgeven van een effectief en inclusief hr-beleid.

Wil jij jouw talenten inzetten bij een van onze relaties? Bekijk dan snel al onze relaties en zet jouw kennis en kunde in om bij te dragen aan een duurzame wereld!