KWA: Kwaliteit, arbo, milieu en projectmanagement

Werken bij KWA

KWA geeft advies op het gebied van kwaliteits-, arbo- en milieumanagement. Zij nemen de extra stap door betrokken te blijven en hun relaties te helpen met het implementeren van adviezen. Binnen het team bundelen de collega’s hun expertises en krachten om samen tot oplossingen te komen.
De collega's op kantoor

Alles wat je moet
weten over KWA

KWA werkt samen met bedrijven en private organisaties om de KAM-managementstijlen te optimaliseren. Maar het stopt niet na het overdragen van een advies: eigenaar Henk legt uit dat Nederland fan is van het geven van adviezen, maar er moet ook iets mee gebeuren! Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij KWA? Lees dan snel verder.
Bij KWA staat een rustig en kritisch team klaar. De meeste collega’s zijn introvert, maar ze staan altijd open voor een leuk verhaal of klantentips. Ze delen regelmatig hun kritische mening tijdens de lunch, waarbij gesprekken vaak gaan over politiek en het verbeteren van de Nederlandse maatschappij.
Bij KWA heb je volledige vrijheid om je eigen agenda in te plannen, zolang je op de kantoordag aanwezig bent. Op die dag zijn er zowel informele als formele afspraken met het hele team. De rest van de week bepaal je zelf waaraan, wanneer en waar je werkt, zodat je kunt werken op momenten die jou het beste uitkomen.

Een belangrijke kernwaarde van KWA is het bieden van leermogelijkheden. Ze faciliteren er diverse cursussen en opleidingen voor medewerkers, waarbij sommigen zelfs al vier opleidingen hebben gevolgd binnen twee jaar! Bij KWA krijg je te maken met veel verschillende thema’s, en na het volgen van cursussen krijg je de kans om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen.
KWA begeleidt en adviseert bedrijven bij het opzetten en onderhouden van managementsystemen zoals kwaliteits-, arbo- en veiligheids- en milieusystemen. Eigenaar Henk startte het bedrijf in 1998 en werkt met het team vanuit de filosofie: ‘doe alleen datgene waar je zelf echt goed in bent.’

Intern streven ze deze filosofie na door iedere collega zijn of haar eigen specialisme te laten dragen. Maar ook extern, waardoor klanten energie kunnen stoppen in waar zij écht goed in zijn. De werknemers van KWA werken met een persoonlijke en betrokken houding en bieden praktische oplossingen waar hun klanten concreet en meetbaar profijt van hebben.

Dit zeggen de collega’s van KWA

Bekijk de vacatures bij KWA

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Klinkt een baan bij KWA jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden