Werken bij LEDLABEL

Werken bij LEDLABEL betekent werken met bevlogenheid! Alles wordt op maat gemaakt en hier merken ze dat hun oplossingen aanslaan in de markt. Deze aanpak vraagt daarom ook om een nadere bepaling van koers en om structuur. Gaat jouw lichtje feller branden van deze organisatie? Ontdek het snel.
Werken bij LEDLABEL
Werken bij LEDLABEL

Alles wat je moet
weten over LEDLABEL

Sociaal, enthousiast en geïnteresseerd in techniek! Bij LEDLABEL kom je terecht bij een werkgever waar collega’s nauw bij elkaar betrokken zijn. Inmiddels hebben ze dat wel bewezen: met ruim 20 jaar aan kennis, ervaring en verschillende technieken hebben ze alles in huis om elke led-opgave aan te gaan.
Als eigenaar werkt Harold graag mee in de productie: zo kunnen mensen áltijd vragen aan hem stellen en staat zijn deur open. Een laagdrempelige manier van werken, waarin iedereen de ruimte voelt om te zeggen wat hij of zij vindt. Niemand wordt er iets wijzer van als je alles voor jezelf houdt – dus maak het bespreekbaar! Binnen deze organisatie wordt er open kaart gespeeld met elkaar.

Weinig werkdruk, geen overuren – maar gewoon werken binnen de afgesproken tijden. Aan andere fratsen – zoals eigenaar Harold het mooi zegt – doen ze hier niet. “Goeie, leuke werknemers”, zoals we het op z’n Brabants zouden zeggen. Met veel betrokkenheid en kundigheid je werk doen en tegelijkertijd het oog voor elkaar blijven houden, zodat er ook tijd is voor een grapje of praatje zo nu en dan.
LEDLABEL is een ambitieuze organisatie. Dat betekent dat er volop mogelijkheden zijn. Wil je van productie naar een positie op kantoor? Of wil je vanuit het kantoor de stap naar productie maken? Je krijgt hier de kansen en mogelijkheden om de stappen te zetten die bij jou passen.

Maak jouw ambities bespreekbaar. Zo bepaal je samen de koers van jouw loopbaan en geef je de koers van de organisatie vorm!
Vanuit bevlogenheid met electronica ontstond Dot-n. In de loop der jaren is LEDLABEL zich gaan specialiseren in de opkomende technologie van LED-verlichting. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar verder en is LEDLABEL een gevestigde naam waar een brede kennis en een hoop ervaring aanwezig is. De vraag voor de producten van LEDLABEL komt uit zowel zakelijke partijen, als consumenten én designers.

Als er geen directe oplossing vanuit de markt voor handen is, wordt er dankzij alle creativiteit binnen de organisatie toegespitst op een maatwerkoplossing. LEDLABEL kijkt hierbij niet alleen naar het aanleveren van componenten: assemblage en stekkerklaar leveren is geen enkel probleem. Dankzij alle technieken is alles in huis om een LED-opgave aan te kunnen.

Geen uitdaging is te gek! Het team pakt vraagstukken met enthousiasme op. Dit vraagt soms ook om een nadere bepaling van de koers en om structuur. De basis ligt er, het is nu aan jou en jouw collega’s een mooie uitdaging om dit uit te bouwen. Samen zorgen jullie voor continuïteit van de structuur voor de organisatie!

Dit zeggen de collega’s van LEDLABEL

Bekijk de vacatures bij LEDLABEL

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Klinkt een baan bij LEDLABEL jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Ik ga graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt mij bellen, mailen of appen. Ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug en ben benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden