Werken bij Jaga

Klimaatverandering en nieuwe technologieën eisen energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Bij Jaga werken ze gezamenlijk aan een beter en gezonder binnenklimaat, zonder schade aan het buitenklimaat.
Jaga

Alles wat je moet
weten over Jaga

Bij Jaga hebben ze als voornaamste doel traditionele systemen met een hoog energieverbruik en schadelijke uitstoot zoveel mogelijk te vervangen door duurzame alternatieven. Ze zijn vastbesloten om een actieve rol te spelen in het creëren van een betere en duurzamere toekomst. In de huidige tijd is het geen keuze meer, maar eerder een verplichting voor ons allemaal om ons in te zetten voor het behoud van het klimaat. Jaga omarmt dan ook het belangrijke motto: “Er is geen planeet B!”

Als een onafhankelijk familiebedrijf heeft Jaga resoluut haar eigen koers vastgesteld en volgt het gedreven haar eigen weg. Bovendien hebben ze bij Jaga een duidelijke focus op sociaal en ecologisch bewustzijn en benadrukken ze het belang van langetermijndenken. Dankzij deze strategie kunnen ze voortdurend investeren in hun eigen producten, waarbij ze consequent de principes van de climate designer-filosofie toepassen. Hierbij ligt de nadruk op het ontwerpen van systemen die op slimme wijze minder energie verbruiken en een verminderde behoefte aan grondstoffen hebben.

Dankzij haar tomeloze inzet voor duurzaamheid en innovatie heeft Jaga een solide reputatie opgebouwd als een voorloper in de branche. Ze zijn er volledig toegewijd aan het ontwikkelen van klimaatoplossingen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook substantieel bijdragen aan een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Met haar uitgebreide scala aan producten biedt Jaga diverse oplossingen die perfect aansluiten bij verschillende behoeften en situaties, of het nu gaat om verwarming, koeling of ventilatie.

Dit zeggen de collega’s van Jaga

Bekijk de vacatures bij Jaga

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Ben jij geïnteresseerd in het werken bij Jaga om een duurzame toekomst te creëren? Wil je meer te weten komen over de functies, cultuur en mogelijkheden die wij bieden? Wij staan klaar om vrijblijvend met jou in gesprek te gaan. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij reageren zo snel mogelijk en zijn enthousiast om te ontdekken welke verbinding we voor jou kunnen realiseren. #WijVerbinden