Joris Verhoeven

Over LEF Green - Joris Verhoeven

''Goed kan beter, beter wordt best, dat is LEF"

Maak kennis met Joris

Samen met Carlo ben ik mede-eigenaar van de labels: LEF Green, LEF Recruitment, LEF Marketeers en de overkoepelende organisatie LEF Groep. Ik zet mij iedere dag weer met plezier in voor het verder ontwikkelen van recruitmentprocessen. Je kan mij daarom altijd wakker maken voor een sparsessie of het meedoen aan brainstormsessies en trainingen over recruitment thema’s. Ik bedenk graag nieuwe ludieke acties waarmee LEF als koploper werkzoekenden en werkgevers op de lange termijn kan verbinden.

Dit is typisch Joris

Bourgondiër

Als een echte Brabander is Joris dol op uitgebreide lunches en heerlijke borrelplanken.

Kantoorhond

'Onze Willem' is niet zomaar een trouwe viervoeter, maar een gewaardeerde collega.

Organisator

Het teamuitje is pas compleet als er bootje varen op het programma staat.

In contact komen?

Ben jij klaar om samen met Joris jouw recruitmentproces naar nieuwe hoogten te tillen? Hij staat klaar om jou te begeleiden, te adviseren en te inspireren, met als uiteindelijk doel om een positieve impact te creëren.

Over LEF

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.