Logo Ormit Talent

Werken bij Ormit Talent

Ormit Talent is specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling. Ze maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten verder te ontwikkelen en in te zetten. Werken bij Ormit Talent betekent dan ook dat jij klaar bent om het beste uit jezelf te halen!
Het team is aan het brainstormen

Alles wat je moet
weten over Ormit Talent

Al meer dan 25 jaar weet Ormit Talent de harten van jonge toptalenten te winnen. Dit doen ze met succes, want ze zijn al 14 jaar een Great Place to work en de eerste CEDEO Traineeship erkende organisatie van Nederland. Ormit Talent realiseert deze droom door gebruik te maken van de kracht van het talent van de volgende generatie. Deze ‘new kids on the block’ zijn jong, gedreven, enthousiast om dingen te veranderen en vastbesloten om te beschermen wat hen dierbaar is.

Ormit Talent helpt hen om impact te maken in de organisaties waar ze werken en de wereld waarin ze leven. Tijdens jouw traineeship bij Ormit Talent werk je samen met ambitieuze young professionals aan toffe projecten én jouw persoonlijke ontwikkeling. Je vormt een hechte groep met medetrainees en maakt levenslange vriendschappen.

Heb jij lef, wil jij jezelf blijven ontwikkelen en zie jij de waarde van mensen? Sta je daarnaast open voor feedback, leer je graag en weet jij mensen te enthousiasmeren? Ontdek dan snel mogelijkheden en maak de volgende stap in jouw carrière met Ormit Talent.

Dit zeggen de collega’s van Ormit Talent

Bekijk de vacatures bij Ormit Talent

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Bij Ormit Talent zijn ze ambitieus, ze willen hét verschil maken! Meer impact maken op de maatschappij en de wereld mooier maken. Ontdekken of werken bij Ormit Talent de start van je carrière is? Neem dan contact op met ons. Wij vertellen je graag meer over Ormit Talent en het lijkt ons leuk om jullie aan elkaar voor te stellen! #WijVerbinden