Logo werken bij SolarEdge

Werken bij SolarEdge

Ruim 4.100 ambitieuze professionals werken met veel plezier bij SolarEdge – de wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise, creëren zij oplossingen ‘that power our lives’ en stimuleren daarmee onze toekomstige vooruitgang.
Twee collega's van SolarEdge op een zonnepark

Alles wat je moet
weten over SolarEdge

De mogelijkheden bij SolarEdge zijn eindeloos en wij vertellen je graag waarom. Sinds 2015 is het bedrijf beursgenoteerd en daardoor groeit de organisatie hard. Om de sterke financiële positie en stabiliteit te behouden is SolarEdge op zoek naar nieuw talent!
SolarEdge is een enorme onderneming met de sfeer van een lokaal bedrijf. In Nederland (Vianen) kom je terecht in een hecht en persoonlijk team van ongeveer vijftig collega’s. Al deze collega’s vinden het ontzettend belangrijk om zich voor honderd procent in te zetten voor het bedrijf en elkaar. Heb jij hulp nodig? Dan staan jouw collega’s klaar om bij te springen. Ook de duurzame mindset staat centraal en daarom streven ze allemaal naar een duurzame toekomst, maar wel met plezier! Iets wat gelukkig goed aansluit bij de werkcultuur van SolarEdge: ‘Technology is created by people. That’s why, at SolarEdge, we are people-first.’ Want hier staan de medewerkers op nummer één!

Bij SolarEdge proberen ze een werkplek te creëren waar iedereen op zijn best is. Denk hierbij aan het naleven van waarden, ethisch en verantwoordelijk handelen, open en respectvol communiceren én elkaars verschillen omarmen. Maar dan wel binnen een persoonlijke en informele sfeer. Daarnaast zijn verantwoordelijkheid en innovatie kenmerkende begrippen voor de cultuur. Inmiddels zijn er zestien vestigingen over heel de wereld en is het kantoor in Vianen verantwoordelijk voor de gehele Benelux. De samenstelling van het team in Nederland is erg uiteenlopend en divers, omdat alle afdelingen zich op dezelfde locatie bevinden. Van accountmanagers tot aan technical support engineers: ze werken allemaal vanuit deze plek. De voertaal hier is Nederlands, maar bij overleg met je collega’s wereldwijd spreek je Engels. 
Bij SolarEdge word je gewaardeerd voor jouw unieke bijdrage. Ze staan open voor aanpakkers met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Is er buiten je takenpakket om iets dat je wilt oppakken, ga ervoor! Samen met jou gaan ze het gesprek aan om te ontdekken waar jij écht gelukkig van wordt. Daarnaast zijn er voor medewerkers tal van doorgroeimogelijkheden, is er een interessant aandelenpakket en natuurlijk biedt het bedrijf een goede basis in vakantiedagen, salaris en pensioen.

De collega’s van SolarEdge werken graag samen en daarvoor is kantoor de ideale plek. De mogelijkheden om op kantoor én flexibel te werken zijn groot en hierover kunnen jullie samen in overleg. Dit geldt ook voor vacatures. Sta jij te springen om aan de slag te gaan bij SolarEdge, maar zie je nét geen passende vacature? Laat ook dan van je horen! Als de klik er wel is, maar de vacature net niet, hoeft dit geen belemmering te zijn. SolarEdge denkt niet in problemen, maar in oplossingen.
SolarEdge is opgericht in 2006 in Israël en ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van smart energy technology. Dit komt mede door de komst van hun intelligente omvormeroplossing, die de manier waarop stroom wordt gewonnen en beheerd in fotovoltaïsche (PV) systemen de hele wereld heeft veranderd. Deze omvormer maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten worden verlaagd.

Simpel gezegd zorgt de omvormer ervoor dat de energie die wordt opgewekt ook bruikbaar wordt in de meterkast. De duurzame impact van SolarEdge is immens groot: al haar producten samen reduceren maar liefst 23 miljoen ton aan CO2. Dat is vergelijkbaar met het verwijderen van vijf miljoen benzineauto’s van de weg. Het gevolg is dat steeds meer bedrijven en huiseigenaren overstappen op zonne-energiesystemen, en je raadt het al – dit creëert baankansen voor jou! 

Dit zeggen de collega’s van SolarEdge

Meer weten?
Ben jij een van die ambitieuze talenten die staat te popelen om te werken bij SolarEdge? In andere woorden, wil jij bij dragen aan een mooiere wereld in een groot, internationaal bedrijf maar binnen een informeel en hecht team? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag met je in contact om alle mogelijkheden door te nemen. Wie weet is SolarEdge ook de nummer één voor jou! #WijVerbinden