Nikki Pommer

Nikki Pommer

''Voor mij betekent LEF altijd je eigen ding doen.''

In overleg

Maak kennis met Nikki

Als een ware Marketing fanatiekeling zet ik mijn creatieve vaardigheden het liefste in voor opvallende employer branding & recruitment marketing. Door positief eigenwijs te zijn help ik onze relaties écht op te vallen in een zeer competetieve arbeidsmarkt. Je kan bij mij altijd aankloppen voor een ijzersterke strategie en een toekomstgerichte blik!. Iets wat natuurlijk ook helemaal in het straatje van LEF past!

Dit is typisch Nikki

Sportieveling

Ze is een ster in de verdedigingssport 'Krav Maga' en traint wekelijks met volle overgave.

Verbinder

Woont in omgeving Breda en bouwt het liefste nieuwe connecties bij Coffeelab.

Verzamelaarster

Spaart boeken alsof haar leven ervan af hangt. Nu nog de tijd vinden om te lezen.

Berichten op het kennisplatform van Nikki

In contact komen?

Ben jij op zoek naar aansprekende en opvallende teksten voor jouw duurzame doel? Nikki tovert met woorden en helpt jou graag.

schrijven in het LEF boekje

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Recruitment zich op het mkb in Den Bosch en omstreken en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.