Logo Autarco

Werken bij Autarco

Autarco is een premium merk zonne-energiesystemen en de eerste in de industrie die een eenvoudige niet-goed-geld-terug-garantie aanbiedt op daadwerkelijke kWh-productie. Dit maakt ze uniek in de solarmarkt. Meer weten over het werken bij Autarco? Lees dan snel verder!
Autarco
Autarco

Alles wat je moet
weten over Autarco

Autarco is ontstaan vanuit de overtuiging dat zonne-energie beter kan. De oprichter van Autarco, Roel van den Berg, zag dat het mogelijk was om een veel beter rendement te verkrijgen. Als eerste heeft Autarco een totaalproduct geproduceerd in plaats van de bestaande solarproducten die bestaan uit onderdelen van meerdere merken en waarbij eindgebruikers te maken hebben met verschillende service en kwaliteitsgaranties.

Om het volledige potentieel te bereiken zijn er niet alleen een totaaloplossing, effectieve kwaliteitscontrolemethoden en hoge serviceniveaus nodig, maar ook een heroverweging van de gehele toeleveringsketen. Autarco werkt daarom rechtstreeks met geautoriseerde dealers, die op hun beurt werken met intelligente software – niet alleen met betrekking op ontwerp en aanbod, maar ook op vermogensbeheer. Zo helpt Autarco klanten hun volledige potentieel te bereiken.

Het assortiment van Autarco omvat alle benodigde producten voor de realisatie van werkende zonnestroomsystemen, zoals zonnepanelen, omvormers, bevestigingsmaterialen en gerelateerde accessoires. Deze producten zijn geschikt voor zowel residentiële als grootschalige zakelijke installaties.

Dit zeggen de collega’s van Autarco

Bekijk de vacatures bij Autarco

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Klinkt een baan bij Autarco jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden