Duurzame bouw

Werken bij Lister Buildings

De missie van Lister: leefomgevingen ontwikkelen en realiseren die een positieve impact hebben op mens en planeet. Je maakt deel uit van een gezellig team van ongeveer 30 collega’s en luncht iedere week samen in het mooie Bossche en historische pand Mariënburg.
Glazen gebouw met logo

Alles wat je moet
weten over Lister Buildings

Bij Lister Buildings krijg je de kans om te werken in het prachtige historische gebouw genaamd Mariënburg. Dit kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Den Bosch, op slechts een steenworp afstand van het Centraal Station. Een geweldige locatie om je werkplek te noemen.

Elke dag kun je genieten van een gezamenlijke lunch op het kantoor, waarbij Lister Buildings €15,- per week bijdraagt aan de maaltijden. Bovendien maak je deel uit van een gezellig team van ongeveer 30 collega’s. Zij houden wekelijks een gezamenlijke start van de week om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang van lopende projecten. Er is altijd ruimte om persoonlijke updates en nieuwtjes te delen.

Maar dat is nog niet alles. Bij Lister Buildings hechten ze veel waarde aan transparantie. Daarom organiseren zij elk kwartaal een bijeenkomst waarin alle medewerkers inzicht geven in onze rapportages. Het doel is om duurzaamheid voorop te stellen in alles wat zij doen. In de komende jaren streeft Lister Buildings ernaar aantoonbare impact te maken op het gebied van Environmental, Social, en Governance (ESG) door te investeren in duurzaam vastgoed en het ontwikkelen en beheren ervan. Dit gaan zij doen met een ERP- & BI platform wat de focus heeft op Impact Reporting.

Bekijk de vacatures bij Lister Buildings

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wij houden van een snelle aanpak en doorpakken. Daarnaast vinden we het belangrijk om te ontdekken welke ambities jij hebt. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijVerbinden